Gå til innhold

sveinikr@hotmail.com

LRF Society
  • Innlegg

    2 615
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

4 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Valdres

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Valdres

Nylige profilbesøk

5 088 profilvisninger

sveinikr@hotmail.com sine prestasjoner

ENTUSIAST

ENTUSIAST (7/7)

  1. Nå er bilen på andre hender. Men stopper tråden her?
  2. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=150658087 Fjellturer og sykling tar opp tiden, sammen med alt annet nødvendig som skal gjøres.
  3. Det ble retrett kl 5 i dag tidlig. Junior hadde våkna og lurte litt for ofte på hvor mye klokka var. Det var da i underkant av -4 grader, så vi får kalle det godkjent. Jeg lå med ullundertøy, sovepose og vanlig dyne. Litt vanskelig å skille kald pute fra fuktig pute synes jeg. Den var bare kald. Kjente meg litt klam men frøs aldri.
  4. Frieksos i fremre potte fordrives. Grundig rengjøring av alle flater, monteringsguffe og nytt forsøk i boks. Gjorde ny justering av ventiler i går kveld-ble mindre tikkete etter det. Noterer også at første overnatting skjer - vi reiser ikke langt siden det er første gang og fremdeles kaldt om natten i Valdres. Storm rer senga si (god krok tidlig bøyes, osv):
  5. Hvorfor kjøre blå Skoda når man kan gå da? Hilste av gammel vane. Synes det er så stas. =)
  6. Bytta lille lyshendel - den som gir lys av, park, lys på. Dårlig kontakt i mellomste posisjon (parklys). Sånt tullballeri tolereres ikke på en fullkommen doning.
  7. Enig i det. Men jeg har liksom litt tillit til at mannen bak disken (hos Tess) plukker fra riktig hylle når jeg angir dimensjon og formål. De lever vel av å selge rett vare. Mulig jeg er naiv.
  8. Rart om ikke Tess leverer gode varer. Jeg kjøper derfra til min bil.
  9. Bytta et par kjøleslanger (hadde mekka til noe midlertidig med skjøter og unødvendige svakheter) og fremste eksosrør. Skal ikke havarere på grunn av småtterier som kan fikses preventivt, i hvert fall!
×
×
  • Opprett ny...