Jump to content
LRforum

smejan

LRF Society
 • Content Count

  1,924
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About smejan

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kolbotn

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kolbotn

Recent Profile Visitors

1,941 profile views
 1. I dag har Defenderen fått reservehjulsoppheng fra Masai. Det ble veldig bra, synes jeg
 2. Vil du si at denne høyden ikke er egnet til å montere taktelt på 110-en på?
 3. Knekker det hvis du fyller sand i røret før du bøyer? Mener jeg lærte det som et triks tidlig i forrige årtusen, men det kan hende jeg husker feil.
 4. Freelanderen har fått ny bærebru på begge sider, og en ny track rod end. Sommertøflene er også på, det er ganske digg. Nå gjenstår bare å finne ut hvorfor tåkebaklysene ikke lyser selv med nye pærer, så er det rett til etterkontroll.
 5. Har fulgt dette med spenning, og har lært mye nytt :-) Jeg tror likevel løsningen for sommeren blir mobil/nettbrett og en løs høyttaler, det er andre ting som står høyere opp på lista ;-D
 6. Har jeg ikke lest at noen mente nettopp varmluften var det som tok knekken på disse høyttalerne? Kanskje det ikke er så lurt å tette igjen?
 7. Borret ut to gjenstridige bolter i hengslene på førerdøra, byttet med nye hengsler og rustfrie bolter. Da er det bare den andre fordøra igjen (må også borres ut), så kan jeg stryke hengsler rund baut av lista..
 8. DHL har levert som vanlig her i det siste.
 9. Defenderen fikk litt mer omsorg før Romjulstreffet i Elvedalen; ny snow cowl fra laro, mens EWS har levert ny vindussveiv, nye lykteringer og nye kryss til bakre mellomaksling. Alle lyktene fikk nye pærer, og de originale tusenmeterne ble justert til å lyse i mer hensiktsmessig retning. Artig å dra på treff med ny (for oss) bil :-)
 10. Jeg monterte et slikt i vår Td4 for et par års tid siden. Jeg har så klart ikke tatt opp og sett hvordan det ser ut nå, men jeg synes konstruksjonen så lovende ut. Hvis du bestemmer deg for å gjøre jobben foreslår jeg å fjerne EGR samtidig. Enkelt, det også. Sjekk også om det har bygget seg opp noen avleiringer inne i innsuget. Jeg grov ut en kilo(!) med koks fra vår før det fikk et par dagers terpentinbad med påfølgende flaskebørsting. Det gjorde underverker. Fullfør med nye silikonslanger - og kjør :-)
 11. Alle lampene slukker som de skal når bilen starter, også ABS-lampen etter noen meter kjøring, men ikke lenge. ABS- og TC-lampene kommer på igjen og blinker fort og mye under pådrag, og noen ganger slukker de når jeg slipper gassen. Etter en stund slutter de å blunke og lyser konstant. Nanocom sier feilen er venstre foran, men jeg kan ikke se noe galt der. Tips og forslag mottas.
 12. Jeg har en iSmartgate til min port, koblet til wifi i huset. Den åpner og lukker fra mobilen uansett om jeg er hjemme eller borte (kjekt hvis jeg kommer på at jeg glemte å lukke før jeg reiste hjemmefra), og sammen med Apple HomeKit sjekker den om porten er stengt klokken 21 og 23 hver kveld. Veldig greit så lenge jeg ikke har annen dør i garasjen. Sjekk info her, sikkert billigere å finne også.
 13. Vet du - det var akkurat det som hadde skjedd. Og det var akkurat det du sa som fikset det - tusen takk
 14. Jeg løftet av panseret på vår relativt nyanskaffede Defender 2006 for å bytte oljefiltre, men når jeg la det på igjen og lukket det får jeg ikke åpnet det igjen. Det ser ut som om det står litt for langt frem, og det ligger helt nedpå skjermene nærmest frontruta mens det er større glippe foran. Her har jeg sikkert gjort noe feil, men for å få rettet det må nok panseret opp først. Hvordan får jeg til det når det ikke fungerer med håndtaket inni bilen?
×
×
 • Create New...