Jump to content
LRforum

Leoparden

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

About Leoparden

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Stavanger

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Stavanger

Recent Profile Visitors

683 profile views
 1. Jeg mener de jeg har på felgene er 275/40/20. Men kan tenkes jeg bommer litt nå, har ikke det jeg skrev opp tilgjengelig.
 2. Hei, Er i ferd med å ansakaffe «nytt» felg og dekksett til min fantastiske RRS TDV8 2009 modell, noe som er såpass kostbart (fikk et flott tilbud fra dekkhotellet mitt på 18800 for omlegging av nye dekk på de gamle felgene) at jeg har utvidet søket til å inkludere nyere brukt også. I den forbindelse, for å ha mer å velge i, lurer jeg på om en kan bruke felger fra Range Rover (nye full-fat) 20’’ på min bil? Vil de passe med bolthull etc. Frykter å kjøpe inn noen fine som ikke passer... Jeg har jo 20’’ til både vinter og sommer og kan vel ikke gå ned mindre enn til 19’’ pga brembo br
 3. Motorlyd? Det er jo stillbilder som er sammensatt, tipper bildene er ganske tause jeg! Men tøff bil, det er sikkert!
 4. I påvente av flere L322 TDV8 til salgs, har jeg nå utvidet søket til også å inkludere RRS TDV8. Her er det to kandidater som muligens er noe for meg, da med innbytte så jeg slipper salgsprosessen (er en dårlig kremmer gitt..): Sort & Sølv/grå. Noen her inne som aner noe om bilene eller har sett dem på annet enn på FINN? Begge har ligget en stund ute, så dersom det blir en av disse håper jeg at jeg skal få til en god deal.
 5. Marius, jeg venter fortsatt i spenning på at Motorpool skal legge ut godbiten du nevnte her tidligere! Aner du mer om når den dukker opp på FINN?
 6. Venter i spenning på å få sett bilen på nett! Gleder meg. Takk skal du ha!
 7. Sitter konstant og oppdaterer Finn jeg etter denne "teasingen"! Regner med bilen ender opp der når den er klar slik at jeg også kan ta en titt. Ellers kan det muligens tenke seg det kan være smart å foreta ett dypdykk i http://www.lpgforum.co.uk/ da det virker som om det er flere der med L322 med LPG anlegg. Eventuelt lage seg en bruker å spørre der inne. Kan tenkes noen sitter med svar/godkjenning el som er brukt på L322 i UK og som kan gi en pekepinn på hva som skal til!
 8. Gratulerer med flott bil! Håper du får mange fine kjøreturer i den.
 9. Spennende! Er det en TDV8? Gi gjerne rapport etter besiktigelse!
 10. Ny "ut i fra internett" fiiiin TDV8 til salgs. Litt mindre kjørt og litt nærmere meg. Noen som vet noe om bilen? Sjekker ut om de tar innbytte og eventuelt hva jeg ender opp med for min elskede Disco4..
 11. Gleder meg til å høre rapporten på TDV8'en! Ellers er det knallbra at du går opp stien til LPG. Da den er skikkelig tåkelagt. Mange som kan få nytte av informasjonen du kommer frem til!
 12. Regner du med at dette systemet også ville kunne bli brukt på Supercharged versjon av L322? Dvs foreksempel denne ? Eller er det såpass forskjellige biler at det er å skyte en pil etter.
 13. Supert! Gjerne gi en rapport på den fine røde om du prøvekjører den og om du orker! Enten her eller PM! Synes også denne: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=40348135 ser fin ut. Dog befinner den seg et godt stykke nord for Oslo. Noen som vet noe om disse to bilene her inne? Rød og Grønn.
 14. Har sett på begge de to (kun på nett) og jeg synes også den røde ser ut som en nyedelig bil. Likte dog ikke at den var rød! HAdde liksom sett for meg en annen farge... Ligger også en mørke grønn som ser fin ut. Ser ut for at alle TDV8 ere er til salgs på østlandet, vanskeliggjør det å se bilene live når en da er på sørvestlandet selv.
×
×
 • Create New...