Gå til innhold

Eirik Joa

Medlemmer
  • Innlegg

    248
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sola

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sola

Nylige profilbesøk

1 827 profilvisninger

Eirik Joa sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Jeg kan kontaktes på mob 48292929.
  2. Et godt LR SIII eksemplar legges snart ut på finn.no. Følger med canvas, fast tak og extra girkasse (ukjent stand). Skal få tatt flere bilder i helgen. Send PM for mer info.
  3. Noen som har eksosmanifoil til 2.25 Diesel til salgs?
  4. Er på jakt etter nye eller brukte fester for setebelter fremme til min Serie 3. Bilen har canvas og derfor ikke mulighet å feste i stolpe
  5. Bakseter til Serie bil selges. Se Finn kode 280675818 for flere bilder
  6. Det er kun ved giring fra 1 til 2 og 3 til 2. Også tung til 2gir ved motorbrems. Resten glir veldig fint.
  7. Oljen ser bra ut. Har lekkasje fra girkasse inn i transferkasse så jeg etterfyller og tapper ca 1/2dl annen hver mnd. Var ute og kjørte igår og ser at jeg muligens har forklart problemet litt feil. Den er tung/hard å få i andre gir. Noe som gjør at du må ta extra godt i. Dette medfører at girstanga på en måte blir dratt for langt og dermed kommer skrapingen. Men mulig dette også har med at synk.ring er utslitt.
  8. Ved giring til 2 gir så skaper det (tannhjul lyd). I alle andre gir så er den lett å fin. Blir også noe bedre med giring til 2 gir når jeg har fått kjørt litt. Må holde clutchen "lenge" inne og lirke den i 2 gir får å unngå skraping Noen som vet hva kan årsaken til det være eventuelt hva som må gjøres?
  9. Da har fruen gitt beskjed at denne får ikke stå i påvente av salg. Så da er det bare å gi den bort. Den må eventuelt hentes før tirsdag neste uke for da går den på dynga selvom jeg synes den er for god til det.
×
×
  • Opprett ny...