Jump to content
LRforum

Jeeves

Members
 • Content Count

  219
 • Joined

 • Last visited

About Jeeves

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

985 profile views
 1. Hei, En kamerat har eier en RR Sport 2007 og har nå lekkasje/sprekk i eksosen helt foran ved motor. Pga dette fungerer ikke turbeon vist nok. Er det vannskelig å montere ny eksos del foran ved motor, et verksted sier det er trangt og at man må ha av karosseri?! Verksted sier delen alene koster 8000 kr og hele jobben med ny del koster 25,000 kroner. Dette høres dyrt og ikke helt korrekt ut for meg. Jeg eier selv en P38. Noen som har erfaring med å bytte eksos foren ved motor etc samt formening om pris for denne jobben. Min kamerat e
 2. 2,5 DSE 2000 ca 164 000 km Akershus - Kolbotn. Entusiast med begrensede mekaniker egenskaper.
 3. http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=76037878&ref=conversation&fks=76037878 Denne ligger ute til salg og kan være en dame til vurdereing men er den noen her som har sett på den eller kjenner eier/bil? Er det spesielle ting man burde se etter her sammenliknet med P38. Merker salg av P38'en sitter laaaaangt inne men lov å se.
 4. http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=76037878&ref=conversation&fks=76037878
 5. Min P38 har gått ca 163 000 km og føler det var på tide å bytte dempere. Har bestilt Bilstein fra Famous Four og håper dette blir bra. Min bil går kun på vanlige veier. Burde vel egentig byttet belger i samme slengen men det får bli neste gang.
 6. Vi har P38 2000 modell og har ikke Isofix men vi gikk for base som monteres med beltet. Det er solid også. Pga barn i bilen bak måtte jeg desverre montere solfilm også.. Begynner å blir mye nå synes jeg:-))
 7. Det finnes flere som kan levere farge til skinnseter etc. Sjekk ut wwww.concours.no Handler mye bilpelie der til egen bil og han kan levere den fargen du skal ha. Seriøse folk!
 8. Han ble lettere sjokkert at ny pumpe koster 6000 kr.
 9. Det var vist nok benzen pumpen som hadde hengt seg opp. De skal bytte og håper han kommer seg på veien etter dette. Takk for utstrakt arm men han holder til i hovedstaden og bilen stoppet utenfor hos meg utenfor byen. Ser som sagt ut til at de får orden på sakene nå.
 10. En god kamerat sliter med sin 2002 Audi (ja noen har faktisk det:-)) 2.2 modell som følger, Han klarer å starte men motor kutter etter noen sekunder. Kan det være problemer med startsperren? Alle tips mottas med takk. Mvh Frederik
 11. jeg har originale Mondial felger både vinter og sommer og synes det er passende.
 12. Tror jeg har faktisk vært på stedet der dette blider er fra og tol da bilde av min P38 foran dette hotellet. Dersom jeg ser riktig er det her i Sverige bilder er fra. http://www.thorskogsslott.se/info.asp?id=60 Et perfekt sted å reise til i standsmessige P38!
 13. Jeg er personlig kritisk til nevnte verksted. Mange rykter fra tidlgiere at de monterer gamle deler etc.
×
×
 • Create New...