Jump to content
LRforum

Truls E. Aastvedt

LRF Society
 • Content Count

  977
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Truls E. Aastvedt

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen
 • Interests
  Defender 110 DCPU og Porsche 911 Carrera 4.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bergen

Recent Profile Visitors

1,216 profile views
 1. Ekstremt gode LED hovedlys til Defender tilsalgs. Meget lite bruk. Har brukt de i kombinasjon med 4 stk 9" Xenon (2 med spot og 2 vanlige 1000) og det ble veldig bra lys!!! Ring fro info, raskt å montere. Lyktene er E Merket og godkjente! 95856552 Mobil Truls
 2. Lite brukte Discoverer M+S 2 piggfrie vinterdekk på orginale Defender Boost felger tilsalgs. 265/65-16 med bolter. Både felger og dekk er skadefrie og fremstår som nytt. Har også 5 helt nye "ubrukte" General Grabber 235/75-16 Defender dekk. Ring 95856552 mvh Truls
 3. Trist er det, men bra det gikk så bra med Halgeir. Forøvrig er det gamlebilen min ;-(
 4. Det virker slik at de med Disco 3 eller 4 ikke har de samme "følelsene" for LR som vi som kjører Defender; serie biler og RR? Ser bare på Hugin, han hilser ikke en gang når han kommer på jobben, bare går inn og sitter seg på kontoret.. :lol:
 5. ;-( Hadde vel vært en fordel og lest alt ja... :lol:
 6. For de aller fleste svarer deg seg å kjøpe, du slipper mva på årsavgiften, gebyrer osv. Pluss at du må betale for alle skader og det som er "unormal"slitasje..... Kjøp bilen, det svarer seg for de aller fleste...
 7. Nå er det bare en dag igjen ;-)
 8. Har Vision X 3 stk Solstice LED som ryggelys og Vision 8500 4 stk Xenon lys, 2 "vanlige" tusenmetere, og to Spot, pluss LED Hovedlykter. har knall bra lys;-) (Disse http://nakatanenga-tours.de/shop/article_HSWLEDDE/Voll-LED-Scheinwerfereins%C3%A4tze.html?sessid=SKh3VZaTatimYA4ohfPQPL2gaxLO7BKNCJ1VWGdFmCCGiSNFd3RchzyxtCPJOBkW&shop_param=cid%3D26%26aid%3DHSWLEDDE%26)
 9. Jeg nevner ikke navn på min gode kollega, men alias er Hugin, han tar opp alle prinsesse bryllup på DVD og sitter i stuen i singlet, raggsokker, og en pils på magen og ser de omigjen og omigjen....(Vet ikke helt hva han liker med de brylluppene...) men det er et "vakkert" syn.... :lol:
 10. Det er sant, du kan kjøpe make som Marius (Turbo) har, Det er blanke glass, og glassene er i plasst...tåler alt... og er meget billig og er E merket..
 11. Vet om en velholdt 4 søylersbukk, selges meget rimelig;-)
 12. Prøv hos Tools oppe bak Jæger Sentrum. De har sikkert... Pass fingrene da;-)
 13. Lyktene er også E og CE merket. Du får et kjempe lys også ut til siden slik at grøften også blir godt opplyst,. Det er jo greit å se om det går noen der i vintermørke. Og med ekstra Xenonlys, så har jeg et fantastisk lys både lang og nærlys.
×
×
 • Create New...