Jump to content
LRforum

ketilelg

LRF Society
 • Content Count

  527
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About ketilelg

 • Rank
  Profesjonell nerd

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo, Norge

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,334 profile views
 1. 28mm tykke (målene på skissen er ganske spot on). Tror nok sirkelsag og fres er tingen, ja. Men hadde vært behagelig å finne noe "ferdig"
 2. Jeg (vel, ok, konen) har pådratt meg en liten laftet bod, hvor jeg trenger litt mer veggmateriale, siden jeg planlegger å sette den opp på en litt annen måte enn den var da den var ny.. For å få til dette trenger jeg "lafteplank", med profil og dimensjoner omtrent som illustrasjonen (det er avrundete, ikke kantete hjørner på det jeg har, men det får da være grenser til å være nøye på det).. Er det noen som har en idé om hvor jeg kan få tak i sånt? Eventuelt har noe sånt liggende? Importører av slike boder har vist seg rimelig ubrukelige. ("Reservedeler
 3. Er på jakt etter et OK sett dekk+felg til Defender. 7.50R16 eller 235/85R16, fortrinnsvis stålfelg. Dekkene skal brukes til vanlig kjøring, så MT er ikke veldig interessant.
 4. Dette er vel ganske likt sånn det var på seriebiler, og TD5? Hvis det (altså nylon) funker for TD5, funker det vel for 300tdi også? De standardgreiene på 300Tdi ser veeldig ut som noe som er konstruert av en gjøk som ville spare en tier eller to.
 5. Har ca 6 jerrykanner som gis bort mot henting. Før fredag 5. Oktober.
 6. Ubrukt whitespokefelg selges. 500 kroner, kanskje?
 7. Neppe. Bollingern er designet for å være så tung (10001 pund..) at det ikke stilles noen sikkerhetskrav. Ingen airbags, bjelker, etc. Sjansen for at den kan godkjennes i Europa slik den er designet er neglisjerbar. Ingen bilfabrikk ville drømme om å jobbe fram et sånt design i dag - men så er ikke Bollinger en bilfabrikk, heller.
 8. Kan bekrefte at min kabel av samme sort ser helt lik ut - og den fungerer som den skal.
 9. My bad. Denne bilen var spoken for. Og ja, den går til et forhåpentligvis godt hjem. Kjøper har ihvertfall sagt at han vil pusse den opp.
×
×
 • Create New...