Jump to content
LRforum

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. ketilelg

  Dynamo 300Tdi

  Nå trenger den andre defenderen en dynamo, også. Noen som har noe brukandes liggende, i nærheten av Oslo?
 3. Hvorfor fjerne gummibelger, det er vel lov? § 12-1.Aksler, fjærer, belter og støtdempere på bil 1.Bils aksler, fjærer og hjul med dekk må ha tilstrekkelig styrke i forhold til største aksellast eller boggilast. 2.Bil skal være tilfredsstillende avfjæret. Fjæringen må være tilstrekkelig avdempet. 3.Uoriginale støtdempere 3.1Uoriginale støtdempere (deriblant nivåregulerende støtdempere), hjelpefjærer e.l. som f.eks. har til hensikt å gjøre bilen bedre egnet som trekkvogn eller bedre egnet til stor bagasjeromsbelastning kan monteres på bil uten spesiell godkjenning. Hensikten med monteringen må imidlertid ikke være å øke bilens tillatte totalvekt eller tillatte aksellast/boggilast eller for å heve eller senke bilen utover det som er normalt nivå for vedkommende biltype og årsmodell. Montering av uoriginale deler/utstyr som nevnt må ikke gjøres i stedet for reparasjon av nedseget fjær.
 4. Siden jeg både tok pumpa inn og ut av bilen i fjor selv samt byttet omtrent samtlig andre pakninger da håper og tror jeg at det holder å bare bytte den rundt throtle shaft denne gangen. Forøvrig enig i at 3500 på Hønefoss var en bra pris, iallefall mye billigere enn hva jeg ble forespeilet i fjor ifra Østlandske.
 5. Moderne "intelligente" girkasser må lære seg din kjørestil og du må lære deg girkassen så går det seg nok til etterhvert...
 6. Takk for svar da er det nok normalt , hadde MB før og den girra sømløst
 7. Jeg tror sperren aktiveres når bilen selv mener den må aktiveres.
 8. Nei jeg lå under for å bytte pumpe til Webasto. Den sitter rett over diffen.
 9. Samme filter i denne som i FL2 så vidt jeg kunne se da jeg var under panseret på en slik en, og det er ikke noe problem å prefylle det med diesel. Personlig har jeg bruk håndpumpe fra Biltema til det - og det har fungert utmerket.
 10. Takk alle for gode svar. Setter original lys i igjen og fjerner gummibelger. Muligvis installerer jeg og original intern spiral fjeder i igjen. Jeg bruker gummibelg til at få den til at fjedre når bilen er tom og blåser belg opp når den har tung last. Med doble hd spiral fjedre bak (som er original) er den lidt av en trehest når den ikke har last på planet.
 11. Hvordan oppdaget du det? På skjermen?
 12. Yesterday
 13. Akkurat kjøpt meg en tdv8 og oppdaget at den har sperre på bakdiff. Hvordan aktiverer man den slik at motoren får kjørt seg litt? Er redd for at den setter seg hvis den ikke blir brukt? Er alle disse levert med sperre? Trodde ikke land Rover hadde det på sine biler, så positivt overrasket.
 14. Dieselgrossisten tok 3500,- (ink mva) for å bytte alle pakninger i pumpa mi. Jeg synes egentlig ikke det var så galt. Nå skal det sies at jeg også betalte et verksted for å skru pumpa ut og inn av bil også (så det kostet en god del mer totalt), men alt ble gjort til forhåndsavtalt pris. Jeg bytta den O-ringen rundt throttle-shaft på pumpa mi i fjor (uten å ta pumpa ut av bilen). Det gikk fint en kort stund, og så begynte det å lekke overalt...
 15. Noen verksted bare finner på feil i den tro at kunden ikke har peiling. 90en min fikk 14 2er feil på sist kontroll, fikset 4-5 av de( stort sett bagateller) og den gikk gjennom etterkontroll på et annet verksted... Den første kontrollen ble meldt til Vegvesenet og de skulle ta en prat med verkstedet... Har Biltema LED pærer i bak/bremselys uten at det ble nevnt.
 16. Kommer vel an på hva du mener med rykking. Har bare kjørt en Evoque, men en liten samling Disco Sport, samt min egen D5, og samtlige har skiftet gir litt hardt når gearkassen er kald. Oljen har fått opp temperaturen så blir det adskillig mykere skift. Men det er jo ikke trinnløse gearkasser, så noe vil man jo merke. Hva er kilomteterstand på bilen? Om den har gått litt, så vil det å skifte olje uansett ikke skade - og kanskje får du mykere giring på kjøpet.
 17. Sett i orginallys igjen og vis den med det.Fjern belgene og prøv igjen. Har vært litt snakk om at all endring fra orginalutførelse skal godkjennes og inn i vognkort.
 18. Disco 200 tdi turbo med eksosmanifold og downpipe, følger også med innsug manifold. Var i bruk i fjor høst og fungerte fint da. Selges 2000kr eller bud Tlf 92840016
 19. 4 stk rostyle felger. Rette og greie men trenger lakkering for og bli fine igjen. Selges 1200kr eller bud. Tlf 92840016
 20. Å bytte er problematisk, men å forlenge eksisterende er mulig etter søknad
 21. Om den er likt konstruert som FL2 fungerer det utmerket å trykksette returen fra dieselfilteret for å få frem diesel
 22. Synd du ikke fant. Jeg kan ikke bruke noe av det andre:-(
 23. Vanskelig å fylle filter typen til denne på forhånd. Må pumpe inn diesel og enklest med en håndpumpe. Kan evnt forsøke å sette lufttrykk i diesel påfyllingen
 24. Førstegangs eier av denne. Er normalt at den rykker litt da den girrer ned i rundt 60 km. Samme ved akselrasjon så merker du den girrer så vidt og er ikke sømløs girring ?
 25. LED lys har vel ofte innebygd stabilisering av spenning til LED eller ein form for LED driver. Seriemotstand fungerer då ikkje til å redusere lysstyrken.
 26. Ja vi må se om vi får ordnet frakt på en eller annen måte
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...