Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Jeg benytter meg av EWS (wint-imp@online) i så stor grad jeg kan. Hvis vi ikke bruker vår lokale delepusher så forsvinner han og da er det ikke like enkelt å ringe opp og få tilsendt kjapt en eller annen slitasjedel. Når det er sagt så trenger jeg å få kjøpt en del ting som åpenbart blir enklere ved å sende en stooor bestilling over nett. Jeg har bestilt og fått levert karrosserideler fra YRM. De var bra og dyre. SP parts er en annen leverandør med lavere priser på det meste. Er det noen her som har erfaringer med dem?
 3. Takk, Atle G. Jeg skal prøve den metoden. Rapporterer tilbake.
 4. Det er en stramming på stømpa med en mutter oppe mellom sittekassa og gummien. Ikke veldig lett tilgjengelig.
 5. D2 har vært på spabehandling denne uka! Fjernet plastlister, det ble mye jobb både å få løs, og få vekk alt limet! lakkert bakskjermer i riktig farge, og lakkert taket over frontruta. Rubbet, polert og forseglet. Lakken begynner å komme seg godt nå etter to skikkelige poleringer (Om noen skulle få lyst til å gi bilen sin en skikkelig behandling utvendig og innvendig så send meg en PM. Jeg får ordnet fornuftige priser på det hos en veldig flink kar nærme Gjøvik! )
 6. Litt lesing her: https://www.autoboerderij.nl/2020/12/17/the-original-rostyle-wheel-for-range-rovers-and-land-rovers/
 7. Det må jeg si, aldri sett slike på en "Defender". Fine de.
 8. Siden du spør om felger i en annen tråd, felgene Erik har på Range Roveren er samme felger som opprinnelig sto på din 90" ALB.
 9. Kjører Cooper Discoverer STT Pro
 10. Etter flere timers fundering og prøver så viste det seg at en eller annen må ha trådd på stikket som skal inn i en vanlig usb lader. Med litt møye så greide jeg å fikse den.
 11. Har kjørt min på både alufelg, ekte og ettermarkeds wolf. kan ikke si det er noen forskjell overhodet. Personlig liker jeg de felgene veldig godt, og syntes de kler bilen. Ettermarkeds wolf hjula har "bare" 6mm platetykkelse, mens orginal har 8mm i godset. Wolf felgen er så solid at jeg ikke klarer å se for meg noen som klarer å ødelegge dem med noe annet en en direkte påkjørsel. Men på en annen side de tynnere ettermarkedshjula fungerer like fint.. Når alt kommer til alt kommer det mere an på hvilket utseende du vil ha, heller enn felgens egenskaper. -C
 12. Takk Rolf, var det jeg lurte på. Wolf felgene mine har har innpress 20,6. Høres ok ut at de bygger litt mer ut. Wolf veier i overkant av 4kg mer pr felg. Merkes det ved bruk? Hvordan?
 13. Orginalfelger har -33mm innpress. Wolf har -20mm så de bygger mer utover.
 14. Jeg kjøpte en dji 3 pro mini forrige sommer. Entusiastisk som jeg var ladet jeg dronens batteri og satte meg inn i systemet. Dessverre ble det ingen flygning pga visse omstendigheter. Nå vil jeg ut og ta noen klipp. Litt glømsken som jeg er at jeg ikke kan huskes hvordan den lades. Ifølge bilde av dronen med tillegg så er ikke lade/eliminator med. Likevel jeg har letet høyt og lavt blant de mange ladere som jeg har men ingen som passer. dji pleier jo også å ha sin logo på delene. Er det noen som har denne dji 3 pro mini som kanskje kan hjelpe. De skal bli interessant å se bilder med blant annet LR Defender. Tidligere hadde jeg en av de litt tyngre dji dronene, men den hadde litt annen profil ad ladning. Den funker men er litt gammeldags. Vel, etter å ha sett en informativ youtube video som blant annet viser at det ikke behøves spesiell laderen, Det følger med en spesial kabel som plugges i dronen med batteriet montert. Problemet er at den som skal inn i adaptert/laderen ikke passer. Ser ut som de vanlige men er litt " inntrykt".
 15. Wolf er vel tjukkere i godset så veier en del mer.
 16. Det går vel litt på utseende, jeg synes Wolf et ganske flotte... Mener Wolf har betydelig tykkere stål enn originalfelger.
 17. Fordeler & ulemper? Har begge deler uten dekk
 18. Tenker å gjøre det samme med min. Hvilke fjærer og dempere gikk du for og hvor fornøyd er du med dem?
 19. Hjelp er det noen der ute som hr Disco 3 Auto box til salgs?
 20. Jeg hadde samme snorkel som deg (tror jeg). Jeg vet ikke hvor mye luft jeg egentlig tok in i motor via denne da begge plastslangene i motorrommet var sprukket. (Det er to, en fra sidegrill til dreneringsventil og en ifra dreneringventil til luftfilteret. Sjekk om disse er sprukket og trenger fornying også når du begynner😀 Ellers er det ikke 100 sikkert at festehullene på ny festgrill samsvarer med hull i siden på din bil. Det er iallefall 2 varianter av hvordan hullene er plassert. Jeg kjøpte ikke men 3 printet sidegrill selv. Har du tilgang til en 3D printer kan jeg maile deg en .stl fil av min sidegrill. (Siden jeg tror du har samme snorkel som jeg hadde bør hullene stemme, men ingen garanti). Da må nok også det øverste festet til bilen flyttes nedover, men ellers er jeg enig i dette (festene sto veldig langt opp på denne bilen).
 21. Skal du kappe ville jeg kappet i bunnen av rakrøret og senket det .
 22. jeg har gjort akkurat dette. Samme snorkel om DefTD5 har og har byttet til tilsvarende framovervendt snorkeltopp. Billig og enkelt og snorkel er ikke lenger høyeste punkt...
 23. Har bare kjørt noen få mil. Ikke testet ordentlig. Lite støy ihvertfall. Og ja, det er litt grunt mønster. Har nye Toyo MT på Defenderen, og der er det bra med mønsterdybde.
 24. Har litt spesial verktøy til P38 til låns. For de som ikke kan hente og levere selv er det mulig å sende i posten. Forsendelses kost tilfaller selvfølgelig låntaker, likeså risiko dersom verktøyet forsvinner i posten eller blir ødelagt under utlån. Sentrerings verktøy for å få hubben på riktig plass når man bytter opphengskuler på p38. Hjemmelaget etter orginale tegninger fra LR Radius arm foring, verktøy for å presse ut og inn disse foringene (du må ha noe å presse med i tillegg til dette verktøyet) Kontaktes ved å sende melding på forumet.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...