Jump to content


Photo

Temperaturføler Disco 3


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Eborosund

Eborosund

    Nykommer

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 17 February 2017 - 11:09

Hei

Har en 07 D3 der tempnåla i bilen er ustabil. Den begynner på "turen opp" å så faller den den, og kommer tilbake når motoren er litt varmere, og i normal kjøretemp er den stabil.

Forslag?

Kan d være tempføler på motoren som fusker?

#2 oggioffshore

oggioffshore

    Oggien

  • LRF Society
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,082 posts

Posted 17 February 2017 - 18:44

Nesten lese ut temp, via "  hidden" menu, eller diagnose apparat.

 

Kan være selve instrumentet som holder på ta kvelden. Vet om et tilfelle der man måtte bytte selve temp måleren i instr panelet. 


John André Ognheim  

 

Kjøyre rundt i ein 06`D3 og e happy med det.  ^_^  -_-  <_<


#3 Fjellrev

Fjellrev

    Entusiast

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 157 posts

Posted 18 February 2017 - 13:47

Det er nok meg Oggi tenker på.

 

Noen år tilbake så husker ikke helt alt.

 

Men mitt problem var der plutselig når jeg hentet bilen etter preventivt vedlikehold med flushing av girkassen hos et landrover verksted..

Temp måleren stod på normal driftstemperatur når jeg startet bilen på vei fra verkstedet. I løpet av 500-1000 m så var temp måleren oppe på rødmarkering..

Tilbake til verksted. Verksted er tydelig på at dette ikke kan komme av noe de har vært borti.

De er "behjelpelige" med å kjøre diagnose, finner ingen feil. Prøver å resette temp sensor. Får den ikke til 0. 

Verkstedet sier de aldri har hatt eller hørt om slik feil og at hvis de skal se på det blir det prøve og feile metoden, og kostnader deretter. Rimelig kjiip opplevelse for min del da bilen var helt i orden da den ble levert inn til flushing.

 

Leverer bilen til merkeverksted. De konkluderer med at instrumentpanel må byttes. Ca 19000 pluss ny flashing etc.

 

Jeg leser meg opp på det jeg kommer over og finner ingen like feil som de jeg har. Men jeg erindrer at det var tråder der ditt problem beskrives. At nålen går opp og ned.

Jeg husker bare ikke hvor og hva konklusjonen var. Så mitt råd er å goggle problemet. Mest sannsynlig fant jeg noe på disco3.uk.

 

Der er 2 analoge sensorer. En olje temp og en vann temp.  Der finnes diagram på motstand i mVolt på workshop manualen på disse.

Olje temp sensoren byttes lettest ved oljeskift. Vann temp sensoren mener jeg ligger lett tilgjengelig under øvre motordeksel.

 

Ingen av mine sensorer var feil. Men jeg fant en fersk skade på ledningen inn på oljetemp sensoren... Type verktøy glipp og direkte rent kutt/sår inn igjennom isolasjonen. Så da er det jo nærliggende å tenke at dette skjedde på verkstedet. .. Har ikke satt mine bein der siden.

 

Jeg googlet meg frem til et firma som kan reparere instrumentpanel. Clusterrepairs.uk. Sendte instrumentpanel over der. 3 uker senere i retur. Monterte og alt virket. Ca 1500 spenn. 

 

Lykke til.


D3 2005 HSE, RRC soft dasj 1995, Lambretta Tv175, Vespa 210, ++

#4 totveit

totveit

    Medlem

  • Members
  • PipPip
  • 33 posts

Posted 18 February 2017 - 23:37

Hmm, jeg har tenkt at bilen skal oppføre seg slik. Min 07 d3 ligger på kald en stund etter oppstart. Etter litt kjøring ser jeg at nåla begynner og stige. Ca halvveis opp til normal driftstemperatur stopper den opp litt, og i disse tider hører jeg varmeapparat åpner div spjeld og viften går opp, og nåla detter så ned på kald igjen før den etter veldig kort tid relativt raskt stiger opp til normal driftstemperatur. Jeg er ikke sikker på om den skal være slik, men har tenkt det logisk at nåla vil synke litt når varmeapparat begynner å stikke av med varme.... jeg har aldri opplevd at nåla endrer seg fra normal under kjøring, etter først og ha blitt driftsvarm.

#5 totveit

totveit

    Medlem

  • Members
  • PipPip
  • 33 posts

Posted 18 February 2017 - 23:37

Hmm, jeg har tenkt at bilen skal oppføre seg slik. Min 07 d3 ligger på kald en stund etter oppstart. Etter litt kjøring ser jeg at nåla begynner og stige. Ca halvveis opp til normal driftstemperatur stopper den opp litt, og i disse tider hører jeg varmeapparat åpner div spjeld og viften går opp, og nåla detter så ned på kald igjen før den etter veldig kort tid relativt raskt stiger opp til normal driftstemperatur. Jeg er ikke sikker på om den skal være slik, men har tenkt det logisk at nåla vil synke litt når varmeapparat begynner å stikke av med varme.... jeg har aldri opplevd at nåla endrer seg fra normal under kjøring, etter først og ha blitt driftsvarm.