Gå til innhold

Service traktor.


jorgenht

Anbefalte innlegg

Kan det være så? Vet ikke om det er noen verksmester som vil fri seg fra eventuelle kunnskaper- om de så eksisterer. Virker som om det bare er 10år og yngre traktorer om dagen. Og alle kan skannes på samme vis som bilene våre. 
 

Men jeg har ingen synlige lekkasjer, hard pedal etter lufting. Men så etter en stund, en dag kanskje- rett i gulvet. Kan kanskje merke antydning til fungerende brems om jeg pumper flere ganger mens jeg triller frem. Denne ventilen er i prinsippet ikke- eksisterende. Eventuelt fjernet til fordel for en splitt av noe slag. Har lett, for den er nevnt i rep-boka. image.jpg
 

image.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje det som er problemet- her finnes det lite landbruksverksteder. Bare disse merkeverkstedene som holder seg til sitt felt/merke.
Men jeg skal ta en telefon til de som er mest omgjengelige og høre. Vet jo at traktoren deler mye med andre fra samme tiden- kanskje de likevel har en løsning eller et skritt videre. Takk for tips. Håper det lar seg ordne på et vis.  :wacko:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min umiddelbare tanke er at en vender stenger for trykk i krets til fremaksling. Med stengt framre krets og delt bremsepedal vil du kunne bremse med h/v hjul etter behov, typisk ved skogskjøring eller andre situasjoner hvor liten snuradius er ønskelig.
Har en Lamborghini i distriktet her, kan stanse og ta en prat med eieren og høre  hvilken utgave han har.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@corpusviridans Det rare er at jeg ikke finner noen vender. Sitter riktignok en bryter på den klossen som rørene møtes i, vet ikke helt hva den gjør. Vinderen skulle stått der klossen er. 
Er så fryktelig masse varianter, spesielt italiensk. 
Tok tipset til @lafterolf og ringte med Lena maskin, sendte meg videre til Haugsveen og fjeldstad. Verksmesteren var hyggelig og ikke fremmed for at ringene i masteren var defekte, utslitt. 
Bare få ånden over meg så skal jeg forsøke pelle litt mer på det.. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...