Jump to content
LRforum
Sign in to follow this  
KT73

Discovery 3 luftkompressor

Recommended Posts

Trenger råd. Byttet kompressor. Får feil C1A13 Pressure does not decrease when venting gallery , enda. Hadde den på mekonomen. De får ikke til noe. Bilen hever seg fullt bak. Halveis foran. Får ikke senket bilen heller. Det er 100 mil til  nærmeste verksted som tar Land Rover. Er løsningen å ta den i bukk en gang til å ta ut de tre blokkene? Blåse alt rent . Smøre opp oringer. ???? Eller kan feilen ligge andre steder? Er det borkastet tid å gjøre det siden verksted ikke finner noe? Det er ikke pga tett eller is i potte ved reservehjul. Koblet den vekk. 

 

Håper noen har ett godt råd. > 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Diagnose er nok svaret her. 

Men en ekstra titt på fremre blokk er nok lurt. 

Kan også bytte om på blokkene som en test på om problemet flytter seg. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er det ikke ledningene til ventilblokken som er litt utsatt for brudd og som skaper trøbbel??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...