Jump to content
LRforum
ErikBR

Stabiliseringskontroll og ABS-feil?

Recommended Posts

Hei. 
 

Har en 2013 Evoque. Vært en strøken bil det halvannet året vi har hatt bilen. Idag ringer samboeren. Bilen har helt plutselig gått i en modus hvor «beltevarslerlyden» piper konstant. Står at stabiliserings og ABSfunksjonen i bilen ikke fungerer. Fungerer ikke og starte og stoppe bilen heller for å prøve og resette.
Kikka litt rundt, og flere snakker om dårlig batteri. Kan det være problemet? Batteriet kan ha sitti i bilen fra den var ny for alt jeg veit.

 

Takk for eventuelle svar!

Edited by ErikBR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sjekk i alle fall batteriet først. Eventuelt et hjullager/ABS-sensor.

 

Batteriet kan du jo få sjekket med et multimeter. Ligger mye informasjon på nettet om hvilken spenning du bør ha med tenning av, tenning av og belastning som gir deg en pekepinn. Om batteriet er 6 år gammelt, så lever det nok på lånt tid, så da kan det kanskje være greit å bytte det uansett. Om problemene skulle fortsette med friskt batteri, så er det på tide å få tatt en diagnose. :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...