Gå til innhold

D3, dab+ Hva finnes å velge i?


lafterolf

Anbefalte innlegg

16 minutter siden, lafterolf skrev:

Så denne har antennekabel som du plugger inn i orginalspilleren?

Det tror jeg vil passe meg siden jeg allerede har brudd på kabelen.

Ja, etter mine beste evner tolker eg det til å være slikt.

Tiny Audio C11+ er i likhet med sin forgjenger et meget diskret DAB+ adapter med en separat mottakerenhet som kan gjemmes bort. Betjenes med en fjernkontroll med bakgrunnsbelyst display som kan festes på dashbordet (med kabel som må kobles til 12V)

C11+ Har nå fått Service Following slik at den automatisk veksler til nye frekvenser når man kjører fra et sendeområde og til et annet.

C11+ Har også fått RDS tekst slik man også kan se i bilens originale display informasjon fra stasjonen man hører på.

Tiny Audio C11+ kan i likhet med sin forgjenger sende DAB+ signalene til din origianle bilradio på 3 forskjellige måter:

1: FM modulator - sender signalene trådløst internt i bilen via FM som plukkes opp av bilens FM radio.

2: FM hardlinking, da kobles DAB adapteret via bilens antenne. Dette gir bedre og klarere lyd, da radioen får direkte kontakt.

3: Via bilens origninale AUX kontakt (3,5mm Minijack kabel) som gir en enda bedre lydopplevelse da man går rundt hele FM mottageren i bilen. Forutsetter at det finnes AUX inngang originalt i bilen.

Tiny Audio C11+ leveres med egen DAB+ høykvalitets vindusfilm antenne.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 21.11.2019 den 9.00, lafterolf skrev:

Så denne har antennekabel som du plugger inn i orginalspilleren?

Det tror jeg vil passe meg siden jeg allerede har brudd på kabelen.

Har nå litt løselig montert inn C11+ adapteret. Eg limte inn medfølgende antenne i venstre bakvindu, på skrå nedover flush med vinduets fremkant. Antennekabelen var ikke lang nok til at eg kunne legge DAB+ boksen bak stereoanlegget, så det ligger nå under førersete i påvente av skjøtekabel til antennen. Medfølgende kabel som skal kobles til FM porten i original spiller er da ikke lang nok til å rekke frem, så eg har nå midlertidig koblet den til AUX porten. Medfølgende fm kabel hadde heller ikke riktig plugg til å passe i lag med original spiller, så her har eg også valgt å bestille en overgang som da  forhåpentlig passer i lag med original spiller. Planen er å montere alt dette bak eller i nærheten av original spiller, og koble strømtilførselen direkte til ledningsnettet, slik at eg også slipper pluggen i "sigarettenneren" Men konklusjonen er at dekkningen ble formidabelt bedre en forventet, og mye bedre en hva min originale DAB+ i D4 klarte å få med seg. Tidligere har eg hatt 600m på vei til jobb hvor det har vært helt stille, og  nye 6-7 km med mye skurr og hakking. Nå er det full dekning hele vegen, og det hadde eg ikke regnet med. Så denne gir eg tommel opp for. Ser at Bilradiospesialisten selger C11+ for kr 490, og det var her eg kjøpte skjøteledning og overgang til Fm port i original spiler. Eg tørr ikke helt å gå god for at skjøteledningen eg har bestilt til DAB+ antennen er riktig, da det var to ulik kontakter å velge mellom (SMB og SMA) og eg vet ikke hvilken som er hva, og hva som er levert med i lag med adapteret, men gamblet på den eg mener ligner mest.

Bilradiospesialisten.JPG

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...