Jump to content
LRforum
Sign in to follow this  
solbakk

lekkasje

Recommended Posts

Har en lekkasje ett eller annet sted på høyre side foran. Tror ikke det er deksel til pollenfilter, da disse er tettet med "guffe". Lukter heller ikke kjølevæske, så er ganske sikker på at det er regnet som finner veien inn. Noen som har noen gode ideer på lekkasje-søking? Evt åpenbare steder jeg bør sjekke?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prøv å åpne dreneringene til område under frontrute. Den er litt kinkig å komme til. Det er drenering på begge sider av bilen. Den står mellom dør og framskjerm. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg hadde og problemer med vann inn under tepper. Pollenfilter var vått selv om dekslene var tettet. Satte sort tape nederst på frontrute, mellom glass og list og da ble det tett. Sjekker Av og til at det er tørt under tepper etter kraftig regnvær ved å ta av list ved dørstokk. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kjørte på med vannslangen for å se hvor vannet kommer inn. Bilen har stått en stund, så det var lite trolig kondensvann fra AC.

 

Eneste stedet hvor det kom inn vann var i dørene. Renner igjennom døra og ut nede i kanalen. Noen som har vært borti dette? Skal ta av dørtrekk og se om jeg kan følge vannet der.

Virker også som om pakningen rundt døra suger til seg vann, og at det drypper/renner fra denne. Er det noe man kan sette inn denne med for å få den mer vann avvisende?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vannet finner j»vei ned mellom vindu på passasjer og førerdør og lista som går i nedre kant mellom dør og vindu. Finner så veien igjennom et litt dårlig innertrekk til døra og inn i bilen i mellom dør og dørtrekket. 

Sjekket delebilen min, og vannet kom ikke igjennom på denne. Byttet så lista(ALR3146) fra delebil til godbilen og vannet fant lett veien igjennom. Ny list kommer fort på 2000kr pr stk. og er veldig usikker på om det faktisk vil hjelpe.

 

All gode forslag settes pris på.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...