Gå til innhold

E kamerat lurer på å kjøpe seg D4.


Myhre

Anbefalte innlegg

Han lurer på denne.

https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=149988100&fbclid=IwAR21uqArFYSfFaSMu8-wZTMglhEEWT_q0PTnVLga8zVx2Q8E8OyQywcLYI0

Er det noen som har noen synspunkter, eller innspill? Er det noe spesielt en bør se etter, eller være obs på?

 

Jeg har filla peiling på D4blush Vel, egentlig har jeg vel bare filla peiling...

 

Kandidaten kjører gammel Durango i dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 111“  km tåler dei fleste D4 uten at det synes.  Men det kan med fordel vere byttet batteri, ev hjullager.  Kanskje en rusten bremsekalipper. 5 års servicen skal og dokumentere oljeskift begge differensial og reduksjonsgir.  Kan godt gjøres igjenn. 

 

Men siden det er forhandlersalg kan vi ta i litt ekstra. 

Eg kan ikkje sjå at bilen har takrails, slik de står i annonse. Gummistopper på førerdør mangler. Sjekk ev, omlakkering, eller om fleire mangler.   Ingen bilder av bagasjerom, verken ekstra hjulsett, bilens bakseter eller avtagbart hengerfeste.?  Husk og Gummimatter bak.  Står Helårsdekk i annonse. Det stinker budsjettimport. 

Bryter for varme i ratt er anten blitt vanskelig å sjå, eller så mangler den det.. Det blir for dumt.  Sjekk også etter kjøleboks i midtarmlene.  Kjekt å ha, men blir ikkje brukt.   Sjekk at 22mm pipe passer på alle hjulmuttere. Desse metallkappene sveller litt både av rust, og mykje bruk av muttertrekker med dårlige piper.  Har den full størrelse reservehjul oppunder bak?  Så kan du stresse luftfjøringa litt, å sjå om der kjem feilmelding på den.  Kontroller synlige lekkasjer, og at luftfilter er rent.  Kjenn etter at hjulbuene på bakskjerm sitt godt fast. Er dobbeltsidig teip i framkant som kan løsne, så samler det seg sand inni der å slit av lakken. 

 

En 2010 modell skulle hatt BR reg.  BS kjem også før BT. Dette stinker, med mindre han har mista skilta å fått nye. Sjekk seriøst førstegangsregistrering i Norge, og cold climate pack. 

 

Edit:  den er registrert i Norge 25. 08.2014. 

 

Så treng du nye batteri i nøklene. Velger du DAB adapter kan du godt ta eit som sender ut på FM nett, siden aux inngang har redusert lydnivå..  

 

Meeget gode biler når alt er i orden, men ser ingen grunn til å hastekjøpe denne skuta her før du har sett over den, og skulle kunne leve med det. Sikkert andre som har anneledes/flere synspunkt, men her går dagen. 

Endret av Disco4
Reg. Dato
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for fyldig tilbakemelding. Her var det sannelig litt å tenke på. Noen av punktene kan muligens relateres til at det virker som selger har gått ukritisk bananas i krysseliste over utstyr/ekstrautstyr. Den har jo åpenbart ikke takrails, men den har både helårsdekk og lettmetallfelger til både sommer- og vinterdekk:blink:

Jeg formidler videre.

 

Dersom det er mer å tenke på, eller andre betraktninger, så er det bare å pøse på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Der står lettmetall på sommer og vinter, men det kan gjerne vere de samme felgene, siden det er helårs. Sånt slepp dei faktisk unna med.  Kan man snart ikke stole på en bruktbilselger engang, kem kan man stole på da? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...