Jump to content
LRforum

Recommended Posts

3 timer siden, YMK skrev:

Er drenering på begge sidene av kardangtunell fra av ;)

Har dryppet litt vann der, så det når gear kasse var nede, reflektert ikke så mye over det.. 

Link to post
Share on other sites
  • Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tørke, tørket tørke.... 

 

Ny vulk tape på denne skjøten, så holder det nok. 

Målt god forbindelse. 

Selv om kobber er misfarget langt innover ledninger 

IMG_20221111_231037.jpg

IMG_20221111_231040.jpg

IMG_20221111_231052.jpg

Link to post
Share on other sites

Antagelig synder funnet. 

V soltak drenering, er morknet i gjennomføringen under dashbord... 

 

Trenger slik..... 

Eller sikaflex gjør gjerne nytten får å holde den på plass 

Screenshot_20221113_230338_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Link to post
Share on other sites

jeg byttet alle drenasjerør til pvc båt rør 10mm som husker fra biltema, for å unngå ekstra koblingspunkt.  

Disse koblinger viser lekkasje etter tid. 

Link to post
Share on other sites

Lager en nød fix, gummien er rimelig laus i fisken. 

Burde antagelig tatt jobben med å bytte alle gjennomføringene 

 

 

 

IMG_20221114_104638.jpg

Link to post
Share on other sites

Tenkte sjekke samme gjennomføring på høyre siden... Menser den ikke innen i fra u dashbordet.... Hm 

 

Link to post
Share on other sites

Høyre drenering friskmeldt sålangt. 

Satt inn setene fremme, fører stol er fortsatt død m tanke på regulering... 

Så må kanskje anta memory modulen er ute... Hm 

Tips mottas :huh:

Link to post
Share on other sites

Kort feilsøking avdekker 8 volt, der det skal være 12 volt. 

Med å linke 12 volt direkte, virker sete justering. 

 

Kommer fra samme plugg som hoved forsyning til memory modul... 

 

Trenger en oversikt over hvor de er lokalisert 

Akkurat nå, oggioffshore skrev:

Kort feilsøking avdekker 8 volt, der det skal være 12 volt. 

Med å linke 12 volt direkte, virker sete justering. 

 

Kommer fra samme plugg som hoved forsyning til memory modul... 

 

Trenger en oversikt over hvor de er lokalisert 

 

IMG_20221119_145106.jpg

IMG_20221119_143512.jpg

Link to post
Share on other sites
9 minutter siden, @le skrev:

Den grønne? Høres ut som irr i kontakt eller brudd i ledning. 

Hvit /rød... Gir "batt electronic" til m modulen. 

Om eg tolker det eg finner, så er den plugget ut fra CJB, sammen med de andre, og går bak og krysser over til fører siden og inn i plugg u setet. 

 

Om det er irret kontakt, må det ligge rett med CJB..... Der greier ikke eg å komme særlig til 

Link to post
Share on other sites

Avsporing... 

 

Montert diesel varmer i garasjen. 

Hjelpe varmer. 

Blir god lunk ihvertfall. 

Kombinerer med gass ovn så blir det nesten kjekt ;)

 

Ser ut som eg har 2 nye til overs også :rolleyes:

IMG_20221119_195424.jpg

IMG_20221119_195407.jpg

IMG_20221119_195345.jpg

IMG_20221119_194810.jpg

IMG_20221119_194818.jpg

IMG_20221119_194949.jpg

Link to post
Share on other sites
3 timer siden, lafterolf skrev:

Hva koster en sånn dieselvarmer? 

 

Om de kjøres på parafin vil de ikke sote og dermed holde lengre sies det.

Har ikke prøvd parafin, ser noen kjører 50% parafin... 

Synes ikke den ryker eller soter særlig... 

 

Pris varierer. Må bare sjekke ali og ebay

 

Link to post
Share on other sites

Fyrer opp webasto, begynte ikke brenne på 2 første forsøk... 

Så alle gode ting er vel 3? :o:rolleyes:

 

Byttet brennkammer for 6-7 år siden. 

Trodde de skulle holde lengre. 

Spesielt når man har vært påpasselig med å starte den manuelt før små kjøring å sånn. 

Begynner å brenne, for så shutte ned etter noen sekunder.. 

 

Link to post
Share on other sites

Hvilke feilkoder får du? Jeg opplever at min gjerne nekter å starte på de to første forsøkene og slenger noen feilkoder (02 er favoritten)  hver annen gang jeg bruker den. Da kjører jeg diagnose med fjernkontrollen (Altox), sletter feilene og så starter den. Jeg tror ikke det er brennkammeret på min, men heller dieseltilførselen. Enten luft som kommer inn eller litt sliten pumpe.

 

Mvh

Tron

Link to post
Share on other sites

Har du feilkodeleser? Koster bare et par hundrelapper på ebay. 

 

Hvordan oppfører sin seg når den går, og du stopper bilen? Den skal jo egentlig kjøle seg ned, men min bare stopper umiddelbart. Ikke bra... Det må jo lage trøbbel. 

Husker jeg feil når jeg mener at dette ble fikset med en sw-oppdatering fra forhandler da bilene var nokså nye? Mener den jeg hadde rundt 2009 ble oppdatert slik at den kjørte nedkjølingsprosedyren. 

 

Jeg renset "opptenningsskåla" eller "forvarmeren" på min forrige vinter, var full av koks. Da skjønte ikke flammevakta at den hadde nådd driftstemperatur (koksen dannet et isolerende lag), og den startet nedkjølingsprosedyren. 

Link to post
Share on other sites

Min startet når eg tok av luft filter røret. Og blåste litt inn i hullet. 

 

Når eg starter min manuelt, så går den i 30 minutter uavhengig av hva bilen gjør. 

Dvs eg kan starte og stoppe bilen, og den fortsetter syklus. 

 

Om bilen styrer, så shutter den bare ned uansett. 

 

Altox har eg også, lagt i skuff siste 2 år. Mener på tide å montere, og bytte ut den gamle styringen. 

Det var vel noe greier med app og hvilket sim kort som skal i? 

 

Har talkmore på mobilen, så blir kanskje sim fra de 

Link to post
Share on other sites
3 minutter siden, oggioffshore skrev:

 

 

Når eg starter min manuelt, så går den i 30 minutter uavhengig av hva bilen gjør. 

Dvs eg kan starte og stoppe bilen, og den fortsetter syklus. 

 

Om bilen styrer, så shutter den bare ned uansett. 

 

Hva har du gjort for å få det slik? Min bil må sove når jeg starter manuelt (med GSM-styring), hvis ikke så stopper bilen den umiddelbart. 

Link to post
Share on other sites

Eg bruker en BAS kontroller... 

 

https://www.disco3.co.uk/forum/b-s-intelligent-fbh-controller-fitted-68260-30.html

 

Men nå bytter til altox og app styring. Litt flere muligheter. 

Screenshot_20221122_224704_com.android.chrome.jpg

Link to post
Share on other sites

Ledbaren slutta lyse... Ikke så rart. 

 

Blir ny og bedre sikrings holder nå... 

IMG_20221123_225700.jpg

IMG_20221123_225710.jpg

Screenshot_20221123_232734_com.android.chrome.jpg

Link to post
Share on other sites

Biltema sikrings holder. 

Tenker denne gir bedre kontakt flate m tanke på strøm. 

 

 

 

 

 

IMG_20221124_121658.jpg

Link to post
Share on other sites

Ganske praktiske disse nye Waco connectors 

IMG_20221124_123143.jpg

Link to post
Share on other sites

PKK nært forestående. 

Må få ut fukt av ene tåke /DRL lampa... 

 

Seff baler det på seg med aluminium som er eiret og må ha ny lakk 

IMG_20221124_200820.jpg

IMG_20221124_200825.jpg

FB_IMG_1669300854412.jpg

Link to post
Share on other sites
1 time siden, YMK skrev:

Kanskje vurdere en lampe som er godkjent til PKK?

Disse er E merket, og har alltid gått igjennom... 

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...