Jump to content
LRforum
B. Thomas

Discovery 3 2.7. 2005 mod.

Recommended Posts

Startproblemer. Når jeg skulle starte bilen i dag så slo ikke starter inn. Alt virker normalt i dashbordet. Har kontrollert sikringer i motorrommet. Er det bare å bestille ny starter eller kan jeg prøve noe annet først? Tar gjerne i mot tips. 

B. Thomas 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sjekk nå om det kommer spenning fram til starter og innslaget 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hadde lignende oppførsel på min her om dagen. Vridde om nøkkelen og fikk kun et «klikk». Ingen ting skjedde. Sjekket spenning på batteriet, alt ok - viste seg at batteriskoene ikke satt skikkelig, kanskje det er problemet??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jording fra batteri til chassis har eg hørt kan løsne,,, 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Som nevnt over her ville jeg sjekket at batteripolene sitter ordentlig, da jeg har vært borti det samme. Ville også sjekket om batteriene er i den tilstanden det skal være i, de kan ha nok strøm men om en celle er gåen så klarer de ikke levere nok strøm til at starteren går rundt. 

Dette kan du måle med eg multimeter :-) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...