Gå til innhold

Fete priser på LR Defender 110 på EBAY


Skrettis

Anbefalte innlegg

 

Slik jeg leser dette går min Defender opp 1 mill på å svømme over dammen.

Det henger ikke på greip. Hvor er bikkja begravet??

Et gammelt ordtak sier :There is nothing like a free lunch.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prisene vil muligvis fortsette at gå opp. Jeg kan huske den tid at amerikanske muscle cars kunne fås for lommepenge, ingen ville ha disse store bensinslukende monstre. Nu går gode eksemplarer av pre '74 amcars til skyhøye priser.

Endret av kjartanb
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke hype, men helt i tråd med teorien om tilbud og etterspørsel. Prisen vil kun gå ned i USA hvis man lemper på importbegrensninger så meget fler Defendere biler kan importeres. Det er jo en del firmaer i UK (og andre Europeiske lande) som støvsuger Europa for Defendere og OneTen (av rett årgang og med brukbar/reparerbar original ramme og motor), for at renovere dem og sælge til USA.   

Lenke til kommentar
Del på andre sider

20 timer siden, Ahok skrev:

Blir litt kvalm når jeg ser slikt.

 

"Noen har skiftet hengsel på bakdøren og dermed "forfalsket" bilen, ved å makulere denne bilen har vi reddet menneskeliv! " Satt litt på spissen da men likevel...

 

Minnes da Suzuki SJ410 skulle inn på US markedet så viste det seg at den veltet i dobbel unnamanøver så den ble stoppet. Etter en tid var der noen som prøvde det samme med Jeep CJ og den veltet også så da var plutselig Suzukien også helt ok...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

The Defender hasn’t been sold new in the U.S. since 1997, and even then, sales weren’t huge—Land Rover was only allowed to import 500 per year of the 1990s models since they didn’t meet safety standards, according to Automotive News. Other than that, models meeting the 25-year import rule have been fair game.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prisene borte i statene er ville - men det har rot i det Peik peker ut - det var kun en kort periode disse ble importert

 

De amerikanske utgavene (NAS for North American Specification) ble bare solgt fra '93 til '97. I '97 skjerpet de amerikanske myndighetene kravene ytterligere, og landrover droppet prosjektet, sannsynligvis fordi volumet var for lavt.

Disse fikk noen endringer, blant annet veltebur orginalt for å bli lovlige i USA, og noen endringer på lysene. Slik systemet fungerer der borte betyr dette også at det KUN er bilene importert og registrert under denne godkjenningen som er lovlige (selv om noen steder har egne regler for biler over 20 eller 25 år som muliggjør import nå betyr dette at USA markedet har vært sulteforet på defendere i mange, mange år.)

 

Dette betyr jo naturligvis at prisene på disse bilene har blitt presset kraftig opp med årene - og at det har foregått endel uoffisiell import / lureri med rammenummer og registreringer. Profittmarginen om du kan plukke en Defender fra Europa og få amerikanske skilter på den er jo skyhøy.

 

-Camarogeddon

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser at mange av de som bygger om Defendere i USA har kunder med fyldige lommebøker. Bilene demonteres i sin helhet og det meste skiftes ut. Corvette motorer (nye) blir brukt å alt fra bremser til girkasser er tatt fra øverste hylle. Hade vært morsomt om også dette var lov her til lands. (Mener jeg da.) Hade gjerne hatt en Defender med nyere v8 og automat som hobbybil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan være mulig å få godkjent her og. Amatørbygg er mulig, kravet er at ramma ikke er blitt brukt før. Det kan hende at en ny galvet ramme fra England er et godkjent utgangspunkt for et amatørbygg. Så er det bare å kjøpe inn Dana 60 aksler, LS motor og montere ett eller annet Defender chassi.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...