Gå til innhold
LRforum
  • Bli medlem
nuften

U1A38-87 COMMUNICATION MALFUNCTION OF LEFT ACTUATOR

Recommended Posts

Har fått denne mld. Disco3-2006. Startet med at venstre blinklys foran ikke virket. Fikk feilmld på dashbord. Når jeg tok av venstre lykt syntes jeg pluggen satt litt løst, men reflekterte ikke så mye på det der og da. Jeg prøvde å sette inn en led-pære, men hadde fortsatt feilmelding, antok dette skyldtes at jeg manglet motstand. Men nå hadde jeg fått tak i obd2 tester og leste av den nevnte feilkoden. Jeg satte tilbake opprinnelig pære i blinklyset, det blinker normalt ( pæren virket igjen....) men med dobbelt indikatorhastighet. La også merke til at afs ikke regulerer hovedlyset i høyde, ikke på høyre side heller. Og lyset stopper feil i sideretning. Og lyset som skal tenne ved rattutslag tenner heller ikke på noen side. 

Jeg prøvde å bytte om høyre og venstre lykt, feilen flyttet seg ikke. Jeg slettet feilkoden mellom hvert forsøk. Prøvde også å ta av batteri.

Jeg har funnet ut at feilkoden peker til afs-modul. Men jeg finner ikke den modulen.

Noen som vet hvor den er?

Eller andre gode tips til feilsøking?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Prøv å reset bilen først .

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 

Modulen sitter ved høyra A-Stolpe i fotbrønnen mener jeg.  Jeg antar at du har blinkende orange lys i instrument panelet på bilen også?

Skjekk steering angle kalibreringen ved å se på live values fra denne og se om det er samsvar mellom verdiene der og hvordan rattet står. Kan være så enkelt at du trenger en kalibrering av rattsensoren igjen. 

 

Mr.P

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×