Gå til innhold

Pinsetur..


truls

Anbefalte innlegg

Den 19. maj – Den traditionsrige pinse tur for guderne må vide hvilken gang. 
Da der kommer en del nordmænd til pinseturen som om fredagen den 18/5 på Tornby Strand Camping ville det være muligt at starte med socialt hygge allerede om fredagen, og følges til startsted om lørdagen.

Pinseturen starten den 19/5 på parkeringspladsen ved nedkørslen til Ejstrup strand, Sandmosevej, derefter kører vi op langs kysten. Vi mødes kl. 10.00
Vi kører langs stranden til Blokhus hvor vi holder vores første lille pause, mulighed for at strække ben, drikke kaffe, besøge toiletterne eller spise frokost. Så kører vi videre langs stranden til Løkken. Vi fortsætter ad stranden og kører op ved Nr. Lyngby og fortsætter af små veje til Lønstrup, hvor der er mulighed for at komme på toilettet eller købe is. Efter kort besøg i Lønstrup kører vi af små veje til Nørlev strand og fortsætter det sidste stykke langs kysten til Tornby Strand Camping. 
Du skal selv sørge for at kontakte Tornby Strand Camping hvis du ønsker at overnatte på pladsen, de vil sørge for at vi kommer til at ligge samlet, oplys at du er med DLRK region nord. Om aften spiser vi medbragt mad og hygger. Som traditionstro vil regionen være vært ved morgenmad søndag morgen inden vi kører videre mod Hirtshals og på stranden igen og fortsætter langs kysten, og så må vi se om Uggerby å-udløbet kan passeres. Vi holder et kort stop ved Det Blå Ishus og toiletterne i Tversted, inden vi har fælles afslutning ved Råbjerg mile. Da vi ikke ved hvordan vejret har ændret kysten/stranden, kan der ske ændringer hvor der køres. Men en ting er sikkert, det bliver en hyggelig weekend. 
Kom ud og nyd det gode selskab blandt andre lidelsesfælder langs vestkysten og helt til Råbjerg mile, med overnatning, fællesspisning og aftenhygge.

Der er ingen tilmelding til arrangementet, bare mød op.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...