Jump to content
LRforum
ruto

Tuning/remapping av Discovery 3 med BAS

Recommended Posts

Hei

 

Er det noen som har erfaringer knyttet til tuning av Discovery 3? Har selv en 2008-modell med dieselpartikkelfilter og lurvete EGR-ventiler jeg vurderer å tune med BAS (Bell Auto Services) sitt tuningsystem, men er i tvil på om motoren og drivlinje får det vondt værre eller om dette er rene medisinen å regne? Er det evt. merkbar forskjell i ytelse og drag etter en tuning? Har lest endel om dette, og noen påstår at det ikke er rare forskjellen. Dette gjør meg usikker, og håper derfor noen kan dele sine erfaringer.

 

Siden vi er inne på det; går det an å blende EGR-ventilene på denne bilen, eller er det NO-GO mtp. partikkelfilter og overvåking på EGR-ventiler (les: Limp Me Home og motorlys)? Har lest at dersom en blender av EGR-ventilene, så kan en få problemer med å regenerere partikkelfilteret mtp. for lav temperatur i eksosen.

 

Mvh

Rune

Share this post


Link to post
Share on other sites

Min 2008 har gått med dette en stund nå.. Ingen problemer. Jeg valgte dette når ene EGR ventilen begynte å krangle. Optituning sør i Bø som ordnet min en  Lørdags kveld jeg sto med campingvogn i Bø med bil som bare gikk i nød modus. Nå i ettertid har jeg også fysisk blendet egr ventilene, og tatt bort butterfly ventilen på samme måte man gjør på før 2007 modellene. 

Edited by disco3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedring i ytelsene er jeg også meget godt fornøyd med. Går som toget nå.  Bedre enn min forrige 2006 modell som ble tunet med en fil fra England.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...