Gå til innhold
LRforum
  • Bli medlem

Recommended Posts

Velkommen til felles 70 års feiring under årets veterantreff

 

Hold av lørdag 8 september!

For Land Rovers jubileumsår slår Range Rover Special og Seriebil-treffet seg sammen for en felles feiring av bilmerkets historie. Hovedbase blir Vestby Prestegård, helt syd i Vestby på Oslofjordsiden.

 

Helgen 8 og 9 september legges det opp til en aktiv Land Rover-helg på begge sider av Oslofjorden. De to tradisjonelle entusiasttreffene for Seriebil årgangene av Land Rover samt klassiske Range Rover slår seg sammen for første gang for å danne en felles ramme.

I tillegg til dette arrangeres det søndag en Land Rover Geo-Challenge i Østfold. Oppstart her vil være i Vestby-traktene søndag morgen, med målgang i Halden samme ettermiddagen.

Det er viktig å understreke at en kan være med på så mye, eller så lite som en vil. Både Range Rover Special Seriebil-treffet og Geo-Challenge tar sikte på å være gratis om en ikke har en bil å stille ut.

Ekvipasjer som deltar som utstillingsbiler og, eller, er med på kjøreturen fra Horten/Moss om morgenen anmodes sterkt til å kjøpe en deltagerpakke på kr 150,- Denne vil inneholde diverse artikler, inkl. rally-plakett og klistermerker, samt diverse andre gaveartikler så det er vel verdt prisen. Dette vil også lette klubbens handtering rundt førermøter ved felleskjøring.

Det jobbes med en rasjonell løsning av premiering av utstillingsbiler. Denne premieringen vil antageligvis skje i forkant av Tore H. Wiiks foredrag på Prestegården. Foredraget er berammet med oppstart kl. 1500, og vil vare ca. en time. Wiik har gitt ut en rekke kritikerroste historiebøker som tar leserne med på en tidshistorisk reise på begge sidene av Oslofjorden – mer spesifikt om historien om veiene som ga grunnlag for dannelsen av E6 og E18.

Det vil være salg av vafler, kaffe, brus og sjokolade, samt ett og annet treff-produkt før og etter foredraget - lik dette ble arrangert i 2016.

Igjen, det presiseres at en kan være med på så mye - eller lite - en ønsker av programmet som er skissert under.

 

Juni / Tentativt program:

Fredag 07 september kveld:

Felles LR camping på Røresand Camping, Horten området for de som ønsker dette. Betaling direkte til campingplass. Mer detaljer her kommer senere i sommer.

Lørdag 09 september morgen:

Østfold-siden:

Oppmøte på Vestby Prestegård fra kl. 1000 og utover. Parkerings-kart vil bli etablert. Meet & Greet andre entusiaster. Kiosksalg etter hvert inne på Prestegården.

Vestfold-siden:

0800-0830:

Morgenoppmøte på fregatten KNM Narvik på den tidligere marinebasen Karljohansvern. Egg og bacon frokost og rykende fersk kaffe serveres i aktre offisersmesse til de som ønsker dette. Pris pr kuvert er ca 125,-

De som ønsker seg en kjapp omvisning om bord i etterkant rekker det.

Ca 1100:

Avreise til Horten-Moss fergen. Førermøte i forkant før avreise. Tentativ avreise er 11:45 avgangen til Moss. Pris pr bil her er 191,- (172,- med Autopass brikke). Dette gjelder bil og sjåfør. Passasjerer, samt gående, reiser gratis. Overfarten ta ca. en halv time.

1230:

Oppsamling på møtepunkt på Osloveien, Moss - mot Kambo. Sted avklares senere, men dette er et møtepunkt for å få samlet bilene fra fergen, samt plukke opp andre som kommer sydfra. Førermøte i forkant.

Felles kjøretur via Kambo, Son og Pepperstad Skog til Vestby Prestegård. Om kjøreturen tas gjennom Son Sentrum avklares på dagen – det kan være en flaskehals gjennom selve torget med en bil-kortesje.

Ca 1330-1345:

Ankomst Vestby Prestegård. Parkering og Meet & Greet. Parkeringsoversikt vil bli etablert. Evaluering av utstillingsbiler. Premiering i forkant av foredrag.

1500:

Foredrag av Tore H Wiik, «Veiene som ble til E6 og E18». Mer av dekkspark og Meet & Greet etter foredraget.

1700:

Avreise til Vestby Gjestegård og Hyttepark, Vestby Nord. Her vil det bli fellesgrilling / BBQ etter ankomst. Priser og arrangement kommer ila sommeren, men det er også mulig å ta med medbrakt.  

Søndag morgen:

Felles avreise til Geo-Challenge oppstart punkt.

Geo-Challenge program blir endelig satt ila sommeren, så følg med på klubbens hjemmesider (www.nlrk.no) samt Land Rover Forum (www.lrforum.com)

 

--

Er det spørsmål, send en mail til:  

2018@rangeroverspecial.com

 

jpeg screen.JPG

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Notert og planlegging av bil igang.

Men hva skal vi gjøre de helgene som blir ledige nå da?:o:D

Endret av gautes

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Puh, begynte å være redd for at det var samme helg som Dyrsku'n... 

Det var det heldigvis ikke;) Godt planlagt altsåB)

 

Får prøve å ha noen biler klare til flere forskjellige klasserB) 

Satt av i kalenderen 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
43 minutter siden, gautes skrev:

Psst.

De fleste av oss med lappen klarer bare å kjøre en bil av gangen,Mikal.:o

 

Vi er blitt en LR familie. 

Mamma, pappa har begge LR. Jeg kan finne en halvgal nabo og øvelsekjøre med. Da er vi 3 herifra;) S2,S2a også får jeg rote opp en S3

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hmm, her har ikke familiekalenderen for 2018 kommet opp på veggen enda, så det er dessverre ikke notert i noen kalender. Men du verden så genialt da, slå alt i en smekk. 

 

Spørs om ikke vi må prøve å sende noen LR'er østover fra Sørlandsmafian den helga. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Trykk på kalender på toppen av siden,Terje.

Da får husken førstehjelp etter avtale.

 

GautelærtenoenyttavSolstadidag

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

NLRK-/4WD kalenderen (og nr. 4-2017) ligger hos layout nå og vil komme i postkassen i god tid før jul :)

Dette arrangementet er lagt inn der som så mange andre flotte turer og treff :D 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×