Jump to content
LRforum
Sign in to follow this  
ian928

Seriebil til skroting i Kristiansund - haster hvis noen trenger noe!

Recommended Posts

Fikk se en Seriebil bakpå en bil fra Norsk Gjenvinning i Kristiansund i dag. Jeg kjørte etter og fikk tatt et bilde og forhørte meg om mulighet for deler osv. Svaret var at det var ok å komme å hente smådeler, men plassen var ikke godkjent for å skru. Imidlertid åpnet de for å kjøpe bilen, plukke deler og deretter skrote. De har ikke anledning til å ha bilen stående lenge, så her må man handle rast hvis det er av interesse.

 

Bilen hadde tilhørt et eldre ektepar som hadde begynt restaurering men gitt opp. Jeg har ikke sett nærmere på bilen enn det bildet viser og vet ikke noe. Den så ganske grei ut, desverre så har stroppene de brukte for å løfte den ødelagt bakskjermene som man ser på bildet.

 

Evt interesserte kan kontakte Norsk Gjenvinning i Kristiansund, evt send meg en PM, jeg kjenner en som jobber der og som jeg snakket med.

IMG_1980 (2).jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har fått forespørsel ang rammenummer, motor og dekk. Har fått noen bilder av motorrommet foreløpig. Det er nok vanskelig å si noen ting om tilstanden på motoren. Dekk og rammenummer kommer, han fant ingen plate i motorrommet men tar det fra papirene.

2F9847F1-40FA-4E5F-BF20-56D053ED9ADC.jpeg

D8917E97-137B-4CBB-B80D-CCFE4E0495CE.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×