Lyst til å få prøvd firehjulstrekken på bilen din? Få testet offroadprogrammene uten å risikere bil og helse? Nå har du sjansen! Norsk Land Rover Klubb Rogaland ønsker å invitere til treff 3-5 november på Haraldshaugen Camping.
På lørdag 4 november fra 11.00 til 16.00 arrangerer vi sammen med Haugaland Offroaders "Bli Kjent Med Bilen Din" dag på Helganes Motorsenter. Her kan en få kjøre på crossbanen som er en kupert grusbane og for de som ønsker grovere terreng er skogsløypene også åpne! Representanter fra Norsk Land Rover Klubb vil være tilgjengelige rundt på crossbanen for hjelp, tips og råd! Vi prøver også å få til noen poster rundt på banen med aktiviteter for store og små! Pølser serveres fra grillen! Søndag kjører vi en lokal tur rundt i området hvis det er ønske om det! Så nytt muligheten for å se hva DIN Land Rover eller Range Rover enten det er en Series 1 fra 1948 eller Range Rover Sport fra 2017 kan prestere utenfor asfalt! Vi lover du blir imponert!
https://www.youtube.com/watch?v=oZpk6HKGfK0Nå er det den første løypa i videoen som er for de som vil bli kjent med bilen sin. De andre løypene er for de som har holdt på en stund. 
Etter kjøringen så samles vi på Haraldhaugen Camping for å diskutere dagen, fremtiden og naboens Land Rover. Garanterer at grillen blir tent, 
https://www.hhcamping.com/