Jump to content
LRforum

Recommended Posts

Da er plutselig forumet oppgradert - igjen...

 

Det er forhåpentligvis ikke de helt store forandringene, men noe er det åpenbart.

 

Dukker det opp noe, så post det her

Share this post


Link to post
Share on other sites

Får i dag denne linjen i adressefeltet når jeg forsøker å klikke meg inn på forumet;

 

http://www.lrforum.com/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/

 

Skriver jeg url til de forskjellige underforumene manuelt, så går det bra. Noen andre med denne feilen? Feil hos meg eller på forumet?

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutter siden, krokansjefen skrev:

Får i dag denne linjen i adressefeltet når jeg forsøker å klikke meg inn på forumet;

 

http://www.lrforum.com/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/forum/

 

Skriver jeg url til de forskjellige underforumene manuelt, så går det bra. Noen andre med denne feilen? Feil hos meg eller på forumet?

 

Helt og holdent min feil. Klarte å skrive litt feil på innstillingene for webhotellet slik at redirect funksjonen gikk i loop :blink:. Det er fikset nå :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×