Jump to content
LRforum

Recommended Posts

Nøkkelen er ikke synkronisert tipper jeg, det vil også hjelpe at du skriver nøyaktig bil/ årsmodell du har problem med. For flere / mer korrekte svar.

 

Mvh Brage 

Link to post
Share on other sites
5 timer siden, Ajjo skrev:

Når jeg slår på tenningen går startsperren på. Blinklysene slår seg på og det klikker i dørene.   Bilen vil ikke starte. Har noen kjennskap til hva det kan være?

Det er en 2007, LS, HSE 2,7l Har funnet ut at det ikke er startsperre. Her et par ganger fått start på den, etter en kort stund hører jeg klikk i dørene igjen, varsellysene slår seg på og jeg får diverse lys på dersbordet. Motoren går fortsatt, kan kjøre, men stopper jeg den får jeg ikke start igjen. Kun klikk i dørene og vasellys, ryggelys, kupelys på.

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Sliter fortsatt med denne feilen som kommer og går. Har kjøpt diagnose tester og ingen fornuftige feilkommer opp der. Byttet batteri, ingen endring. Vært på merkeverksted, funka slvfølgelig helt OK da så ingen feil funnet. Kjører bilen hjem og like galt. Feil kommer og går. Er det noen der ute som kan ha vært borti noe tilsvarende?. Kan ikke bruke bilen da den ikke er til å stole på.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Har antagelighvis funnet feilen etter langvarig feilsøking og surfing på nettet. Jeg må bytte instrumentpanelet. ( speedometer ).

Har funnet et brukt på nett og skal bytte det ganske snart.  Kommer tilbake med status når det er byttet.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Hei.

Har endelig bilen på veien igjen. Etter nesten 8 uker på verkseted ble instrumentpanelet ( speedometert ) byttet. Måtte kjøpe et helt nytt. Var visst veldig viktig at delenr var helt likt og tok ikke sjansen på noe annet.

Nå går den som den skal. 

Link to post
Share on other sites
  • 6 months later...

Hei,

jeg har en L320 2007-modell som oppfører seg helt likt Ajjo beskriver. Hvordan er det gått med fiksen/bytte av speedometer? Fungerer bilen fortsatt bra?

 

Jeg har fått tak i et brukt speedometer med eksakt samme partnummer. Er det noen i Vestfoldområdet som har utstyr til å programmere om slik at bilene aksepterer nytt speedometer?

Link to post
Share on other sites

Jeg mener å ha lest om et par tilfeller på Disco delen av forumet om folk som har byttet speedometer pga feil. Er vel mer eller mindre samme bilen som RRS. Tror det gikk an å programmere nytt speedometer med IID tool.

 

Martin 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...