Gå til innhold

Hvilket arbeidslys bruker dere i garasjen ?


Åge

Anbefalte innlegg

Hei dere,

 

Jeg har lommelykter i forskjellige størrelser samt en slik avlang lysrørlampe fra Biltema som man enten kan holde i hånden, henge opp eller legge fra seg. Problemet med denne lampen fra BT er at uansett hvordan jeg henger den eller legger den så har den en egen evne til å vri seg slik at den blender mer enn den lyser der den skal. Til tross for at ene siden av lampen er forblendet. Dette irriterer hinsides.

 

Hva slags lamper/lykter/lys bruker dere når mer eller mindre tilgjengelige ting skal lyses opp. Spesielt tenker jeg når man har bruk for godt og presist lys, når man befinner seg i stillinger under bilen der man kun kan bevege ytterste ledd på fingrene :-)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har to sånne:

https://www.bildeler.no/arbeidslys/?Vare=60618

Perfekt til å feste på panseret, går akkurat til panseret på P38. Er også fine å legge på gulvet for å lyse under bilen.

 

Så har jeg et par i denne stilen, men ikke akkurat denne:

http://m.clasohlson.com/no/Cocraft-LXC-WL18-2,-arbeidslampe/40-8640

Disse setter jeg som regel på gulvet, og lar de lyse oppover mot bilen. Blir de for skarpe, lar jeg de lyse på noe annet sånn at lyset reflekteres dit jeg vil ha det. Vurderer også å henge et par på veggen foran bilen, slik at de lyser under panseret. Har også en som går på batteri, samme batteriet som drillen mm.

 

På trange plasser bruker jeg lommelykt eller hodelykt. LED selvsagt, og ikke av de billigste. Ikke de dyreste heller forsåvidt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

https://www.milrab.no/nitecore-hc60-hodelykt/cat-p/c/p10711467?gclid=EAIaIQobChMInIPjhLT_1AIVHYwZCh28VQucEAQYASABEgLjevD_BwE

 

bruker denne fra nitecore. Bruker 18650 batterier som lagrer mye energi så den lyser lenge og så bygger den veldig lite. Hadde samme problemet som deg med lysrøret fra Biltema, men har ikke sett meg tilbake etter at jeg byttet til nitecoren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hodelykter av ymse slag men best en håndlampe som ser ut som en tynn dorullkjerne(batteriholder) og en LEDlykt på toppen. 

Bilde kan sendes på mobilnummer.

Ukjent produsent av lykt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker et par LED arbeidslamper for generelt lys/opplysing av understell, Biltemas håndholdte, USB-oppladbare LED, og denne på hodet: https://www.xxl.no/olight-h15s-oppladbar-hodelykt-250-lumen/p/1105342_1_style

 

Sistnevnte er gull, med tre styrker, valg mellom spredning eller spot og USB-lading. Da unngår jeg blending på sterkt reflekterende steder under bilen.

 

Har også satt opp to ekstra doble USB-uttak i bilen, til iPad'er og lading av lykter og telefoner. Alle fire uttak er 2,1 V, og begge enhetene har voltmeter også. Tilsvarende denne: http://m.ebay.com/itm/12V-Car-4-2A-Dual-USB-Charger-Socket-Adapter-Voltage-Voltmeter-Motorcycle-Orange-/262991081980?epid=2118291088&hash=item3d3b7d71fc%3Ag%3Ah5gAAOSwopRYaw8i&_trkparms=pageci%3A3935eb4f-6693-11e7-945c-74dbd18055ce%7Cparentrq%3A340c6f0515d0a860b4a11b84ffe9c983%7Ciid%3A12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...