Jump to content
LRforum

Ny Defender - testene har startet


Recommended Posts

  • Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg gleder meg veldig til å se resultatet og tror faktisk de fleste av oss vil bli meget positivt overrasket.  De av oss som vil at tiden skal stå stille er nødt til å ta vare på de som allerede

Jeg tror dette blir bra jeg. Bilen er jo ekstremt kamuflert, så jeg er veldig spent.  LR har jo skapt mange fine bilmodeller de siste årene, kanskje med unntak D5ern, den er dessverre ikke b

Da kunne man jo håpet på en "primitiv" D3/D4 uten luftfjæring, og langt mindre elektronikk som kan feile i såfall. Helmekanisk drivlinje, enkelt klimaanlegg +++. Kunne faktisk vært litt fristende det.

Posted Images

Vel, når man ser hva slags space age bytralle-design de presterte på den nye Disco 5, holder jeg ikke pusten i spenning akkurat. Det bildet de slenger ved i den artikkelen der har vel blitt avfeid tidligere har det ikke? Eller har jeg misforstått? :)

Link to post
Share on other sites

Det eneste som er sikkert er at MANGE kommer til å sutre og klage uansett hvordan den blir :)

 

Stille

Komfortabel

Vanntett

Varmeapparat

Kollisjonssikkerhet

Ligner ikke på seriebil

Lavt forbruk

Alt dette er flott. OG fullt mulig uten å måtte lage nok en RAV 4/Outlander/Element/Q5-kloning. :)

Link to post
Share on other sites

Broncoen ser jo da faktisk ut som en Bronco også. Der har de greid å beholde særtrekkene som har fulgt bilen opp igjennom årene. Hvis den nye Defenderen ligner på det bildet som vises i artiklene nå, vil jeg si at Defenderens ikoniske trekk er tapt.

Link to post
Share on other sites

image.jpeg

Synes designen blir fin, men 19" dekk hører ikke hjemme på denne typen bil. Burde også ha skråere frontrute for bedre drivstofføkonomi. Da får den nesten litt Ford Raptor-feeling.

image.jpeg

 

image.jpeg

Edited by Peik
Link to post
Share on other sites
Fin bil, men typisk 70-talls mursteindesign. Er jo nesten kliss lik International Scout fra tidlig 70-tall. Ikke veldig moderne og aerodynamisk.

image.jpeg

image.png

Link to post
Share on other sites

Ja, de burde selvfølgelig levere både hybriddrift og elektrisk drift på nye Defender, men det blir vel drømmetenkning. Ellers skjønner jeg ikke hvorfor de skal ha så lave ambisjoner mht til salg av nye Defender. De må produsere en bil som konkurerer i Landcruiser- og Hi-Lux segmentet. Det betyr at prisene og bruksvennligheten må være omtrent den samme.

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...
  • 1 month later...

Kan godt hende at det skjuler seg en Defender under det kamuflerte karosseriet, men jeg tro ikke noe på at den kommer til å se slik ut. Tipper at de har tatt karosseriet til en Disco Sport og plassert det på ei 90" ramme. Eventuelt er det en heeeelt annen model. Jeg er i alle fall ganske trygg på at nye Defender ikke kommer til å se slik ut. :)

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Sjefsdesigneren har vel sagt at de ikke vil lage en retro-defender så tipper den kommer til å ligne mye på dc100 konseptet, selv om den ikke fikk så bra mottakelse som de håpet.

 

Tipper hybrid og el blur alternativer etter hvert da det blir mye gjenbruk av deler

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...