Gå til innhold

Litjkar´n - en Serie 2a fra 1968


LANDreas

Anbefalte innlegg

Etter lang tids planlegging og sjekking av diverse biler kjøpte jeg Litjkar´n gjennom Lafterolf. Fikk endelig bilen ned til meg for en ukes tid siden.

 

Takk til Lafterolf for all hjelp - det har vært helt uvurderlig! :)

 

Han fikk til og med montert det nye reg.nummeret før han ble sendt nedover, og det ble et veldig riktig nummer for ham. (Takk til Lafterolf for knallforslag!)

 

 

gallery_2068_607_1248703.jpggallery_2068_607_1589050.jpggallery_2068_607_1679761.jpg

 

 

Travle dager i det siste har gjort at jeg først i dag har fått litt kvalitetstid med det nye familiemedlemmet. Og for en bil! Til tross for navnet er han en beintøff knekt, som er så heldig å få stå i garasjen. (Litt fordi jeg synes det er nok olje på gårdsplassen nå, etter AT-lekkasje på D2´n i vinter.)

 

 

I dag er vi blitt litt bedre kjent, og det endte med at han høflig tok av seg hele capsen. Han skal heller få på seg en mykere sixpence som jeg har kjøpt fra Vassbø. Det blir bra, så vi kan få en bedre sommer med mye gjennomtrekk mellom øra.

 

 

gallery_2068_607_1399382.jpg

 

 

I tillegg har han fått nye seter i dag, og en matchende cubby box. Det får jeg ta bilder av når jeg har fått montert boksen ordentlig. Tror jeg må av med understellet til det gamle sentersetet for å få det penest mulig, siden boksen er litt smal. Tenker også å montere en lås på boksen, sånn at det går an å legge GPS´en der når jeg parkerer. Kjekt å ha muligheten til å låse av et rom.

 

Må finne et par lange bolter jeg kan feste reservehjulet med, på panseret. De ble litt korte da jeg la sommerhjulet på plass der.

 

Har slukket lyset hos Litjkar´n for i kveld, snart på tide for meg også. (Ser nå at det er bedritent rotete i garasjen, det må jeg også gjøre noe med snart...)

 

 

Gøy med seriebil!

 

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk-takk igjen, alle sammen! Fantastisk fin bil, som er i veldig god stand. Ble neppe verre av at unge Laftis la sine helende hender på den heller. :)

 

Original grill skal på, men Serie 3-skjermene beholder jeg. Er opptatt av godt lys i mørket også, og jeg synes den er fin som den er med lys i skjermene.

 

Bare å komme og se - alle som vil!

:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Virker som om det har vært litt av hvert, utifra hva de har hatt på lager. Nils' er også 68-modell, men den er trangsynt.

 

Takk for grillen, det er snart grilltid!

 

:)

Endret av LANDreas
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis med fin bil Andreas!

 

Denne er bare riktig på alle måter! Perfekt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...