Gå til innhold
LRforum
  • Bli medlem
LANDreas

Litjkar´n - en Serie 2a fra 1968

Recommended Posts

Etter lang tids planlegging og sjekking av diverse biler kjøpte jeg Litjkar´n gjennom Lafterolf. Fikk endelig bilen ned til meg for en ukes tid siden.

 

Takk til Lafterolf for all hjelp - det har vært helt uvurderlig! :)

 

Han fikk til og med montert det nye reg.nummeret før han ble sendt nedover, og det ble et veldig riktig nummer for ham. (Takk til Lafterolf for knallforslag!)

 

 

gallery_2068_607_1248703.jpggallery_2068_607_1589050.jpggallery_2068_607_1679761.jpg

 

 

Travle dager i det siste har gjort at jeg først i dag har fått litt kvalitetstid med det nye familiemedlemmet. Og for en bil! Til tross for navnet er han en beintøff knekt, som er så heldig å få stå i garasjen. (Litt fordi jeg synes det er nok olje på gårdsplassen nå, etter AT-lekkasje på D2´n i vinter.)

 

 

I dag er vi blitt litt bedre kjent, og det endte med at han høflig tok av seg hele capsen. Han skal heller få på seg en mykere sixpence som jeg har kjøpt fra Vassbø. Det blir bra, så vi kan få en bedre sommer med mye gjennomtrekk mellom øra.

 

 

gallery_2068_607_1399382.jpg

 

 

I tillegg har han fått nye seter i dag, og en matchende cubby box. Det får jeg ta bilder av når jeg har fått montert boksen ordentlig. Tror jeg må av med understellet til det gamle sentersetet for å få det penest mulig, siden boksen er litt smal. Tenker også å montere en lås på boksen, sånn at det går an å legge GPS´en der når jeg parkerer. Kjekt å ha muligheten til å låse av et rom.

 

Må finne et par lange bolter jeg kan feste reservehjulet med, på panseret. De ble litt korte da jeg la sommerhjulet på plass der.

 

Har slukket lyset hos Litjkar´n for i kveld, snart på tide for meg også. (Ser nå at det er bedritent rotete i garasjen, det må jeg også gjøre noe med snart...)

 

 

Gøy med seriebil!

 

:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bomben er sluppet.

Ser bra ut det der.

Garasjer osv. uten rot tilsier eier med for god tid og lite bilpleiing.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gratulerer igjen! Det er som jeg sier.... du ser minst to ganger på en seriebil; :wub: egentlig blir man aldri ferdig....... :wub:;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk-takk igjen, alle sammen! Fantastisk fin bil, som er i veldig god stand. Ble neppe verre av at unge Laftis la sine helende hender på den heller. :)

 

Original grill skal på, men Serie 3-skjermene beholder jeg. Er opptatt av godt lys i mørket også, og jeg synes den er fin som den er med lys i skjermene.

 

Bare å komme og se - alle som vil!

:D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Virker som om det har vært litt av hvert, utifra hva de har hatt på lager. Nils' er også 68-modell, men den er trangsynt.

 

Takk for grillen, det er snart grilltid!

 

:)

Endret av LANDreas

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Grattis med fin bil Andreas!

 

Denne er bare riktig på alle måter! Perfekt!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×