Jump to content
LRforum
Erik Iversen

The Range Rover Project

Recommended Posts

Takk :)

 

Ja, Robert, tanken slo meg akkurat idet jeg leste hva, Henning skrev. ;)

 

Haha, Ronny... :P

Du skal vite at mens jeg poppet den plata på plass så hørte jeg stemmen din i bakhodet. (selv om jeg aldri har hørt stemmen din før. :P ) Føler liksom at det du som er "far i huset, " når det gjelder Range Rover. ;)

Så det var moro at du nevnte det. :lol:

Men jeg poppet den da med forskjellige nagler allikevel; det var selvfølgelig forskjellig diameter på hullene, og jeg ville ikke borre opp chassiplata. <_< Så da ble det slik. Det er jo så mange skjønnhetsfeil på den uansett. Om resten av bilen skulle vise seg å bli like bra som, Rosamond vil jeg nok rette det opp, men sjangsene for det er nok ganske små. Har gjort en mye mer utført jobb du, Ronny. :)

Har bestemt meg for at jeg skal/vil gjøre en sånn "perfekt" /100 % original restaurering en gang, men det blir nok ikke før jeg er litt lengere opp i åra. :P

 

Hvorfor er det slik at jeg må være innlogga for å se bildene jeg legger inn? Så at det var mulig å se det bildet du la inn, Ronny, uten å være pålogga. Er det fordi vi har forskjellige måter å legge inn bilder på?

Jeg burde jo få til det jeg og, slik at flere kan få fulgt med på tråden. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det skulle ikke spille noen rolle hvor du setter den, så lenge du har forbindelse til både ramme, motor og karrosseri. Det har hendt at gasswire har fungert som jording, og det funker dårlig. :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blitt en del jobbing i garasjen i dag. :)

Vært to om jobben, så da klarer man å drive på lenge.

Begynte med et noe halvhjerta forsøk på å få inn de fremre siderutene bak; ble stoppet da poppnaggeltanga var for stor. <_<

Istedenfor skrudde jeg fast speedometervaieren på girkassa. :) Kassa lekker fremdeles men...ikke mye da, men det skyldes nok at det ikke er særlig mer olje igjen. :P

 

Etter det kom batteriet på plass: Var noe nærvøs da jeg satt på tenninga, men da jeg gjorde det skjedde ikke en dritt. :huh: Trykket på alle knapper og brytere som var, uten at det skjedde noe. Sjekka så jordninga ned mot ramma, og joda, 12 volt der. Målte på tenninga; der var det ingenting. Så jeg endte med å ta fra hverandre hver eneste kobling og pusse/spraye på WD40. Og da plutselig skjedde det ting. :lol:

 

Det som er litt rart er at jeg har konstantstrøm på venstre blinklys sammen med parklyset. Men det blinker ikke. Venstre blinklys er også det eneste som fungerer ved varselblink. Nå skal det sies at jeg ikke har montert lysa bak da. Aka, h. blink foran fungerer ikke.

 

Etter hvert fikk jeg liv i varmeapparatet, fy søren hvor godt det blåser. :)

Og etter litt mer jobbing fikk jeg parklys (pluss da blinklys på vs.) og nærlys, og så til slutt langlys. :) Men jeg har ikke lyshorn. Finner ikke ledning med strøm ut fra bryteren. :angry:

Har litt tro på at tenningslåsen ikke er helt riktig. Startsreleet slår inn på andre hakk av tenninga, aka i posisjon "tenning på," det er vel litt tidlig? :huh: Har ikke tatt av ledningene på startsreleet, så det er riktig koblet, men jeg har loddet sammen ledningene inn på tenningslåse, og to av disse hadde mistet merkingen sin. Så kanskje det ligger noe der. Men starter'n slår ikke inn da.

 

Har også lys i instrumentpanelet, :) men dette blinker sammen med varsellampa. :o

Blir vel tid til å kose seg med disse barnesykdommene siden. I morgen starter vinterferien med Trondheimstur og en påfølgende hyttetur mot slutten av uka. Så det går nok noen dager før jeg får tid til å leke i garasjen igjen.

 

Får bare feilmelding når jeg skal laste opp bilde nå... får se om det kommer litt seinere i kveld.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Erik

 

Hadde samme problemet da jeg skulle montere sidevinduene bak, så i stedet for popnagler brukte jeg noen passende skruer med mutter.

 

Uansettt, jeg jobber stort sett alene så oppgaven med å montere disse skruer og muttre var litt krevende. Noe korte armer. Ble litt enklere når jeg skrudde av taket :lol: .

 

Ha en fin dag, og god vinterferie og kos dæ i "hovedstad'n" ;)

hilsen

Henry Arnfinn :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ang popnagel tang og sideruterammer, så kjøpte jeg billig popnageltang på jula ( 70 kr cirka) og slipte ned munnstykket på to sider til den passet inni rammen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aha. :)

Har hørt no om at folk har slipt ned for å komme til, men husket ikke hvem.

Siden det er litt for langt til jula herfra så ble det skruer...

Ikke ferdigmontert enda, men prøvd ut på høyre side; ser ganske bra ut. :)

Satser på motering i morgen, før jeg drar på hytta utpå kvelden. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

På torsdag skrudde jeg inn vinduene. :)

Også ble det vasket. (igjen)

gallery_15285_505_1168271.jpg

gallery_15285_505_1057854.jpg

 

Ble godt å få en "helhet" baki der. Føles litt mer som en bil når den har fått vegger.

gallery_15285_505_973843.jpg

 

Fikk gjort klart så jeg kunne legge inn gulv å gå på. :)

gallery_15285_505_404913.jpg

gallery_15285_505_303620.jpg

 

Hadde en kjempedag i garasjen i dag; fikk gjort kjempemasse. :D

Men jeg får ikke lastet flere bilder opp i albumet mitt på forumet, :( why? :unsure:

Får:

Error You are not permitted to upload any more items into this album

Fult (det norske ordet altså) liksom? Er bare 50 der... :huh:

Så da får jeg vente med oppdateringen til jeg får ordnet med bilder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...