Gå til innhold

The Range Rover Project


Erik Iversen

Anbefalte innlegg

På 23.7.2019 den 21.43, robertsoevik skrev:

 

Vestlending? 

Lykke til med salg! 

 

Ja, fruen har fått seg turnustjeneste på Sykehuset i Stavanger. Så da er vi nødt til å flytte på oss for en stund. Greit med en endring og! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

37 minutter siden, Erik Iversen skrev:

 

Ja, fruen har fått seg turnustjeneste på Sykehuset i Stavanger. Så da er vi nødt til å flytte på oss for en stund. Greit med en endring og! :)

 

Hva skal du drive med da Erik. Selveste verksmesteren...og nå?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, robertsoevik skrev:

Gratulerer så mye!

Da må du gjøre en rapport når nye Def2 kommer!! 

 

1 time siden, telindnor skrev:

 

Hurra, grattis :)

Der i hallen står det vel en tidlig slektning av din Classic 

 

Takk begge to! :) kunne delt litt om Defenderen herfra også når den kommer. Jeg var på testbana til Fabrikken i mai og så sikkert 50 biler på ganske nært hold. Både "90" og "110". Vi har nok en spennende LR-fremtid i møte! :) men akkurat nå vet jeg dessverre like lite som alle andre. :)

 

Slektningen har jeg allerede sett litt på et par ganger nå. Den har selskap av en serie 1 og en veldig sen Defender 90 som jeg så gjerne skulle hatt... Men en får nøye seg med det en har. :) det blir rails og lasteholdere på Discovery Sporten nå i hvert fall. Drømmer litt om såvidt større AT-dekk og den 3cm hevinga med TUV som er å få tak i. Men redd det ødelegger kjøreegenskapene på bilen, så jeg tør ikke hoppe på det. Føler jeg må gjøre DS'n litt min egen nå som classic'n blir parkert bort for en stund... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Kristian Kvart skrev:

Skal følge veldig godt med om du begynner å røffe opp DS’en. Kona har en vi er godt fornøyd med, men å si at den er røff er vel å ta litt hardt i. Lykke til i Stavanger forresten. 

Takk, Kristian :)

Du, jeg og @Tom Rossing må vel bare bestemme oss, også tar vi en samla beslutning angående disse gatebilene våre! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 27.7.2019 den 0.57, Erik Iversen skrev:

Takk, Kristian :)

Du, jeg og @Tom Rossing må vel bare bestemme oss, også tar vi en samla beslutning angående disse gatebilene våre! :)

Lykke til med ny jobb! Det blir helt sikkert spennende, og så er det jo så fint i Stavanger.

Det kommer til å bli mange fine turer på Jæren.

 

DSn er jeg veldig fornøyd med. Modifisering er det blitt lite av, men jeg skulle hatt nye sommerdekk snart. Har lyst på noe med grovere mønster, men har lyst til å beholde originale 19" felgene. Er ikke all verden utvalg av dekk med litt mønster i. :)

 

Btw, DS er kanskje ikke så tøff, men den er pen. Veldig pen. :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg må også ha nye sommerdekk snart. Om jeg går opp fra dagens 235/55-19 til 255/55-19 så er det 2-3 All Terrain dekk å velge mellom. Får tenke litt på det. Får kanskje ta diskusjonen videre under Disco fanen så Eirik får prosjekttråden sin tilbake. 

Endret av Kristian Kvart
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er bare å diskutere. Hett tema for meg og dette. Men min har ikke fått lenger enn 43k og har vel egentlig sommerhjul ut neste sesong også. Er noe å få i 18" som jeg har ser jeg. 19" er lite. 20" finner jeg ingenting, men det er derimot denne størrelsen på flotte AT-dekk som blir klistra overalt på Instagram.. :) hadde jo være skikkelig kledelig å komme over et originalt 20"sett og BFG AT KO2 tenker jeg. Men det koster sikkert sitt.. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Elvedalen-utflukten fortsetter. Gjørmeløypene er oppnåelig for alle typer LR. Simon kjørte med utslitte asfaltdekk og tok alle løypene jeg gjorde. :) Tror Discovery Sporten min faktisk hadde klart seg ganske bra her ute. Kanskje skulle den hatt det lille hevesettet som er kommet på markedet... :rolleyes:

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
9 timer siden, Tuscan skrev:

Fantastiske videoer, Erik B)  B)  B)

 Takk for det. :) synes den siste videoen der ble skikkelig bra. Det er en av få sålangt hvor jeg ikke har fått sett utkast på før opplastingen. Så jeg fikk virkelig opplevelsen foran skjermen denne gangen. :) måten @vanilla_ninja druknet kameramannen på var jo helt episk. :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Enda noen dager til jeg sitter foran en PC, men klarer å gjøre litt med mobilen. Var ikke problem å få med seg live Defender-lansering i dag og da burde heller ikke et par classic-updates være vanskelig. :)

Skyter derfor litt her og der med bilder nå. Men histore kort. Jeg og Simon deltok i høstturen til NLRK avd Midt sammen med @vanilla_ninja og @lafterolf gjennom Surnadalsområdet og eikesdalen. Fantastisk daler og enda mer spektakulær fjell! Bilen fikk kjørt seg i timesvis i både bratt terreng og hurtige landeveier. Søndagen kjørte vi gry-tidlig tilbake igjen for å møte mine foreldre i Trondheim som hjalp meg med å pakke. 3 store biler og en henger ble fylt helt opp og jeg satt kursen sørvest med Discovery Sport og henger mens min far tok en fullastet classic med full takgrind med sørover til Brumunddal for lagring her. Alle turene har selvfølgelig gått helt problemfritt og noen km og liter har det jo blitt. Jeg har kjørt fra Stavanger og hit til Brumunddal hvor jeg sitter og skriver nå og forberedt bilen for vinteren og for å ta med et lass vestover igjen i morgen. :) bilen fikk full underspyling med høytrykk før helga og fikk i går linolje og voksbehandling i alle stolper, dører, bakluke, panser, gulv, kanaler, innerskjermer, torpedovegg, karosserifester osv. samt innvendig ramme. Det er egentlig ramma jeg er minst bekymret for når det gjelder denne. :) nå har jeg kjørt litt tørre grusveier med den og fått litt tynnstøv her og der som sikkert hjelper olja i å henge fast. Alle tepper er tatt ut for at lakken skal få puste og solskjerm satt foran grillen for å spare vinsjtauet. :) bilen blir da stående til jeg er på besøk her i vinter. Er veiene tørre og fine blir den tatt med ut på kosetur og kanskje besøk til Romjulstreff i Elvedalen om det blir arrangert. :) sender ut en ny post med diverse bilder. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frokost lørdagen :)IMG_20190831_074354.jpg

 

Samlinger på kjøreturen og utsikten ned mot eikesdalen :)

IMG_20190831_130302.jpg

 

IMG_20190831_141518.jpg

 

IMG_20190831_153936.jpg

IMG_20190831_154948.jpg

 

Vel hjemme og underspyling på plass. Er blitt godt vandt med svart støtfanger og ser det er meget kledelig langs veien. Tenker matchene farge på grind og bakfanger vil gjøre seg. :)

IMG_20190907_155347.jpg

 

IMG_20190907_154935.jpg

 

Behandling i alle kriker og kroker. IMG_20190909_095333.jpg

 

Moro å se at den fortsatt er like pen og ren under, selv om bruken har vært mer enn asfaltveger i godvær. IMG_20190909_153508.jpg

 

Nå står den og drypper av seg både her og der. :)IMG_20190909_152935.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...