Gå til innhold

Hva har du gjort i dag med Land Roveren din?


jebba

Anbefalte innlegg

Sommerdekk til D3 ankommet :)

Bare å lakke felger igjen...

lakkere selv .eller leverer du dem inn?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alle filtere og oljer byttet. Skulle bytte vannpumpe prevantivt. Skulle montere på den nye for å finne ut at den ikke ville gå helt inn, uansett hva jeg fant på og lirket og luret. Inn igjen med gammel vannpumpe, som heldigvis ikke var noe galt med. ( sur å grinete etter å ha gjort bortkastet jobb) bedre humør i dag når vår stellet er gjort.

 

Leif ove

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk overhalt forgasser i posten idag :D Byttet forgasser og feilsøkt i noen timer på hvorfor bilen døde helt plutselig under justering av tenning... Feilen var i den lille lederen som går fra coil til fordeler. Den har visst aldri blitt avisolert.. Bare et par kordeler som spriket ut og tydligvis ga nok kontakt. Nå går den faktisk bra :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Satt på nye skiver og klosser både foran og bak, samt nye bremsesko for parkbremsen.

 

...men å si at jeg har gjort det i dag er en liten overdrivelse. Det har vel egentlig tatt halvannen uke eller noe, fordi vi hadde klart å forkludre innkjøpet, og endte opp med feil bremseklosser foran. Men NÅ er damen på veien igjen, med et solid bitt i bremsene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har tenkt mye på Defenderen i dag. Stakkars Henrik Lefender står på verksted i påvente av ny intercooler og eksosmanifoil samt en liten EU- Kontroll som burde gå strålende den er jo kun 16-åring og runder ikke 300 K før neste oljeskift. Bilen skulle bare vist at jeg triller rundt i en japansk kopi av Disco som attpåtil får lov til å trekke Henrik sin tilhenger. Skal levere tilbake den asiatiske i morgen, takke pent for lånet og kjøre Buddy til Henrik Lefender kommef hjem igjen. Savner den skikkelig ???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Meget god dag... Fått på sommerdekkene, flekket litt her og der, med bengallakk, etter div.jaktturer og vedhenting i skauen i vinter.

vasket og polert bilen...

men det eg er meget fornøyd med, er at, siden min kjære D2, tross alt inne i sitt 16ende år, så har også førersete hatt de typiske slitasje-skadene.... Læret på sida, har begynt å sprekke og selve puta, begynt å bli litt slapp i polstringa på sida imot

Etter å letet/mailet på UK.nett sider, så har eg funnet både selve sitteputa og nytt trekk, men har ikke villet legge ut sååå mye penger for dette ( får mye service-kit for den summen, for å si det mildt)

Så etter å ha tenkt litt, så tok eg å byttet over både sitte-putene/polstringa og ditto trekk... Altså passasjer setet over til førersida, og motsatt... Da fikk eg altså den minst slitte sida av sete/sitte puta over på den sida, som vender imot dørene, det samme med læret/trekket på setet...

Ingen forskjell på høyre og venstre side, ledningene/koplingene var de samme.. Alt tok ca1 time....

Idet man åpner dørene nå, så ser nå setene nesten strøkne ut og det er meget god polstring på førersetet igjen

( tipper de fleste passasjer setene er lite brukt).

Følte nesten på testturen rundt nabolaget, at bilen gikk betydelig bedre også? :-)

 

Anbefaler å tenke på det med setene, for dere med D2er...

 

Mvh

Rune

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vært på 1. Mai biltreff i Brønnøysund. Mange entusiaster med ulike biler tilstede. Jeg og neverluren stilte opp med våre defendern, men skulle gjerne vært flere Land Rover'ere

IMAG2622.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke gjort noe med noen Landrover, fordi jeg forhåpentligvis midlertidig er uten, men mitt tyngste landroververktøy har jeg gjort noe med; løftet tilhenger, som ved hjelp av det andre landroververktøyet, den lette sleggen, fikk roterende hjul igjen :) Påløpsbremsebåndene hadde rustet fast i trommelen selv etter bare noen uker på i regnet her vest. Har vært en nydelig dag :)

 

IMG_4107.JPG

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...