Gå til innhold

Spotted...


Bjørn H

Anbefalte innlegg

Uuææsjh, uaaargh!

 

I tillegg til at disse karene tilsynelatende har olympisk lag-gull i dårlig smak, driver de med noe av den verste juksestaffasjen jeg noensinne har sett i "bilfiksing": Rust-"reparasjon" av kanaler på en VW-buss, for eksempel, ble gjort ved å banke rusten litt innover langs kanten av hullene, poppe på tynn aluplate, sparkle over og lakke. De skulle vært sendt langt avgårde.

 

Mvh Terje K.

De gjorde noe tilsvarende på en Mustang (tror jeg det var), hvor de bare la en plate i passasjerfotbrønnen og sveisa den på. Helt håpløst. Overhaulin' som noen her er inne på er i en helt egen klasse. Foose er en kongemann.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spotted - i speilet, fra Løes (Nesodden kirke) nesten til Ås, forleden dag. Det er svært skjelden å ha en tilfeldig RR bak så lenge eller langt. Deilig :)

 

gallery_4967_9_31657.jpg

(Foto© KBB)

(Jeg tror dog ikke det var "en av våre" så å si, for det var ikke antydning til gjenhilsing da våre veier skiltes et stykke nedover E6)

 

Mvh Terje K.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

I de tidligere morgenstunder spotted jeg plutselig en HJ-registrert ex-mil, temmelig nesnødd, kun to steinkast fra huset mitt! Noen i trondhjemsveien, i nærheten av haugenlia, som har skaffa seg X-mil? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag kl 10.45 hadde vi et LRF treff i Haakon VII gate, svart P38 med kufanger og fine lys. Og rett rundt hjørnet i Holbergsgate en fin grønn DCPU med mye stæsj. Begge med de riktige merkene.

 

Vi har jo daglig et lite LR treff i kjelleren i Holbergsgate 21. Står vel to stk D3, en Freelander og min D2 der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

gallery_4221_9_432781.jpg

Et vakrere syn må man inn på Elland Road for å finne. Verdens beste fotballag, verdens beste stadion og verdens beste bil(merke) samlet på ett og samme sted.

(Og ja, Leeds United vant kampen 3-1. Selvfølgelig. Mot Peterborough 24.1.09).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjørte ringveien i dag og stoppet på verkstedet rett vest for Storo, der det var en bensinstasjon før (dvs, det er jo fortsatt bensinstasjon der, nå er det vel igjen en av regionen (landets? verdens?) få bensinstasjoner med teknisk kompetanse...)

 

Vel, til saken. Med en gang jeg kom inn, fikk jeg øye på en flott 110' Defender og øyeblikket etter la jeg merke til at den (tilfeldig? neppe!) var parkert front-mot-front med en Disco1 eller 2, og sannelig, mens vi sto der med tyskerbrakka og fiklet til litt med måleinstrumentene, kom det ikke en Freelander innom, hele familen samlet for en stakket stund :)

 

M.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kunne observere noe så fantastisk som en SIII x-mil, med beige tak og grå(?) karosseri, utenfor skolen min i dag... :) NLRK merke i grillen, og biiiitteliten vinjs... Noen her som smyger rundt i nærområdet? :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var en tur i Verbier i Sveits forrige uke. Hallooo så mange Defendere og RR det er der! Det var tett i tett, det var nesten så jeg ikke snudde meg da en kom kjørende.

På tur gjennom Frankrike og Sveits så så jeg kun en seriebil. Syntes det var overraskende lite.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...