Jump to content
LRforum

Recommended Posts

Prøver meg her for å få noen råd. 

 

Jeg, med sikkert flere her tapper luft ved kjøring i terreng. Tappe ned er en ting, men å fylle opp igjen er noe annet. Nå bruker jeg er "standard" 12 v kompressor som jeg plugger i sigarettuttaket. En slik som følger med i menneskebiler uten reservedekk. Dette fungerer, men er tid krevende på MUD hjul. 

 

Jeg ønsker tips/erfaringer til en 12v kompressor som det er noe mer fres i og hvor den kan kjøpes.

 

Safaripaul 

Link to post
Share on other sites
7 timer siden, fRRode skrev:

Jeg har denne i Hercules (Defender 6x6) - og den er "grei nok" ...  men fortsatt tar det (for) mye tid å fylle opp dekk. I en annen Defender så har jeg en rimelig stor trykktank som gjør at jeg kan fylle ett dekk rimelig raskt og så ta en pause mens tanken fylles opp igjen og neste dekk så kan fylles. Så trykktank er etter min erfaring en stor fordel. 

 

Link to post
Share on other sites

Jeg har en 24v ARB kompressor med tank - alt i en liten koffert.  Kjører denne gjennom en Anderson plugg montert på batterkassen (m.a.o. kort ledning til pluggen) har også redusert lengden på kabelen til kompressor.  Har Morrflate system med trykk måler og to luftslanger (kjører med forskjellig trykk foran og bak så ingen fordel å ha fire luftslanger).  ARB kofferten kan kjøpes i 12v versjon og kapasitet til å fylle, eller tappe, et par dekk om gangen fungerer greit.  Hvis kompressor kapasiteten, eller "duty cycle", var mindre så ville det sikkert være bedre å fylle et dekk om gangen.  

Edited by 101
Link to post
Share on other sites
2 timer siden, fRRode skrev:

Samme som jeg linket til...

 

Jepp - men GBP 95,- (+ norsk MVA + frakt sammen med mye annet...). med 2 stk + tank så skal fylling av 6 stk 306/70-16 gå litt raskere ;-) . 

Link to post
Share on other sites

Takk for mange svar. Jeg har kikket på https://www.paddockspares.com/double-pump-hd-portable-air-compres.html flere ganger, men var usikker. Da blir det nok den ved neste delebestilling. Greit å samle opp litt på samme porto. 

 

Det jeg synes virker tungvint er tilkopling til batteriet, det ligger under setet. Har der laget non lettere løsninger på det ?

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...