Gå til innhold

Aj aj lekkasje diesel D2 Høyre bak


ThorSandnes

Anbefalte innlegg

Var på vei med tilhenger og skulle bare sjekke stroppene når jeg så at hengerdraget hadde fått flekker, så ut som olje, lekker diesel fra en slange over bakakselen.  Typisk så nå står hengeren fullastet for ingen annen bil trekker jo den...  Er dette så enkelt som å få ny slange (dim?) eller er det noe mikk siden det er diesel, lufting m.v  Ikke vant med diesel.  2002 5tdi  Håper det er en quick fix! :-) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Supert takk, starter der, jeg måtte reise fra den for hadde ikke verktøy eller anledning til å gjøre noe, NAF har levert den i Mandal så får ringe verkstedet i morgen og høre, så blir den en ekstratur ned og omlaste noe til annen henger, fint å ha en hobby!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Over bakaksel på høyre side, på innsiden av hovedramma er pumpa til webasto. 

Sikker på at det er diesel? Akkurat ved uteriggeren på høyre side bak går 2 rør til ace. De går over uteriggeren. Et plastfeste der gjør at rørene ruster.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar, ja den lekker når den startes, snakket med verkstedet, de hadde åpnet hullet over tanken og der var det tørt, så lekkasjen er mellom der og ved kanten av tanken hvor diesel kommer nedover.  De mener man må ned med tanken som innebærer ned med tilhengerfestet, er det ingen mulighet å lure inn nytt rør uten?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja er som de sa tørt hvor det kommer opp av tanken og renner ned langs røret når det kommer over kanten og nedover, de sa det var for trangt å se noe og at tanken må ned sammen med tilhengerfestet... med så mange m3 bil er det godt gjort å gjøre så krøkket og når drivstoffrøret er noe plastgreier burde de nesten forvente en mulig utskiftning.  Men er jo sånn det er - the joy of british classics!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Fasiten ble at vi fikk ut røret, men pga en brakett som holder rørene opp til gulvet i bagasjerom var det klin umulig å noe tilbake igjen.  Prøvde å løsne tank foran uten at det hjalp så var nødt til å løsne festebraketter på hengerfestet da kunne tanken løsnes helt (4 bolter) og tas ned sideveis, lot den ligge på en kloss slik at vi ikke måtte koble fra påfyllingsslangen.  Hadde selvfølgelig ikke den grønne ledningen som var synderen. men en av de andre passet på et vis og vi lot den bare finne sin egen vei og det ser tett ut p.t.  Ble en 3 timers jobb, men kjekt å vite at ikke noe var fastrustet.

 

Så vil gjerne kjøpe den grønne så jeg har i reserve.  :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...