Gå til innhold

D3 motorkraft borte


Markus

Anbefalte innlegg

13 timer siden, Markus skrev:

Denne her du tenker på? Ser ut som det kommer noe bobler når jeg skrudde av toppa, med tenninga på

 

 

Dette er riktig ventil ja. Trykte du inn ventilen som skjuler seg under ventilhetten også? Fungerer på samme måte som en dekkventil.

Endret av Tysen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk heldigvis startet bilen i går. Fikk luftet bilen på tirsdag men etter et par startforsøk var jo batteriet tomt. På onsdagskvelden fikk jeg fyr på bilen, holdt inn gass pedalen når jeg prøvde og starte og så ble det liv etter et par forsøk. Så var bare luft som var problemet, riktig nok ikke så mye.

 

Leste litt rundt omkring før jeg skulle bytte diesel filteret og endel mente at det ikke var nødvendig og fylle det opp på forhånd før du satt inn det nye (bare å skru på tenninga), tenkte det var fint så slapp jeg risikoen for søl. Den er det verdt og ta altså, tror man sparer seg for endel luft i systemet. Bilen gikk som en klokke til og fra jobb i dag så satser på at det problemet jeg nevnte i første innlegg har forsvunnet for godt:D.

 

Det gamle dieselfilteret var i vartfall ikke nytt med tanke på at det var rustet på utsiden. Har jo ikke hatt bilen mer enn 1.5 år så vet jo ikke historikken helt, selv om den har vært på service. Det gjør det i alle fall mye lettere å eie bilen når det er et forum med masse kunnskap og hjelp. Savnet og kjøre bilen bare etter 3 dager uten så det var godt og sette seg og kjøre i dag tidlig igjen. Takker for alle innspill:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...