Gå til innhold

Webasto over 5°C


Markus

Anbefalte innlegg

23 timer siden, Elchund skrev:

Jeg har prøvd flere ganger nå ved temperatur mellom 8-15 grader, og webasto'n starter og går ut tiden jeg har satt, som oftest 30 minutter. Jeg trenger ikke webasto ved +10 grader, men det er greit å vite at den alltid starter.

 

Jeg har ikke gjort noe spesielt ved oppkoblingen heller, rød ledning til + (som alltid er på, ikke over tenningen) sort ledning til eget jordingspunkt, jeg koblet sammen den lille, separate bryteren og temperatursensoren (til kupètemperatur, den som følger med Altox'n) det er grønn og gul ledning, og så er det vel en blå ledning som går direkte til pinne 2 på motorvarmeren.

 

Jeg tenker at du enten, av en eller annen grunn, har en bil som alltid er "våken" eller at du ikke har koblet Altox direkte til pinne 2 på motorvarmeren. Hvis du har viftestyring, kan den lage noe "krøll" her, slik at den vekker bus'en i bilen så den tar over styringen? Går jo an å koble vekk viftestyringen og se om det hjelper.

 

Mvh

Tron

Godt mulig at det er noe i det du sier om at bilen alltid er "våken". Går kun en kabel (grå, se bilde) ut til Webaston fra Altox som er inne i bilen. Skal sies at jeg har noen obd feil jeg leser av som jeg ikke vet hva kommer av. Kan jo nevne de har hvis noen har peiling. U1A00 Piravte bus circuit, U0126 Lost communication with steering angle senor module, U3000 Control module, B1A96 Bus still active after shutdown request, P000 NO DTC DESCRIPTION, U0102 Lost communication with transfer case controle module. Noen av disse feilene her kommer tilbake med engang etter sletting og noen er der ikke alltid. Eneste jeg har merket som kanskje kan ha sammenheng er at navigasjonskjermen av og til blinker en gang, men er ganske sjeldent. Skal innrømme at alle feilene kanskje er en smule bekymringsverdig, samtidig som bilen har gått helt fint. Har desverre ikke kunnskap om alt det

webasto ledning.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...