Jump to content
LRforum

Transmission overheat - etter 15 m. kjøring!? Og så tennes juletreet!


Recommended Posts

Det var vel raskt…

og så kommmer resten av feilmeldingene, HDC failure, spescial programs off, viechle will lowwr, EPB faliure…. 
- batterispenning og lading ok

- bremespærer ok

- ganske nylig byttet bremsepedalbryter

- Ny EPB

 

anyone?

Edited by Baetis
Link to post
Share on other sites
  • Baetis changed the title to Transmission overheat - etter 15 m. kjøring!? Og så tennes juletreet!

Dårlig sensor? Sikkert lurt å sjekke om kassa er varmere enn den burde være.

 

Med diagnose kan du sikkert se om sensor er helt på bærtur eller ikke...

Edited by motom
Link to post
Share on other sites
32 minutter siden, lafterolf skrev:

Hvilken bil?

 

Sitter batteriskoene ordentlig fast?

D3.

Rengjort pg tightet skikkelig til.

I flg. Instruksjonsboken betyr den feilmeldingen temperaturen på bakre diff.

Men etter 15 meter!?

Diagnoseverktøyet viser ingen feilkode på bakre diff…?

Link to post
Share on other sites

En gåen sikring?

 

Sikringen til den kapasitator på girkssa røyk i enigen hos meg i fjor. Hele driten gikk i lås. Bytta sikring for å kjøre videre - ny kapasitator løste problemet. 

 

Er nok ikke den - for jeg fikk en fet F på gir indikator også, men virka nesten som samme rot - sikring og overslag = full stopp med juletre. 

 

Ta en runde og sjekk sikringer i motorrommet - fort gjort og gratis. Kan peke deg mot problemet. 

Link to post
Share on other sites
37 minutter siden, Bjørn_C skrev:

En gåen sikring?

 

Sikringen til den kapasitator på girkssa røyk i enigen hos meg i fjor. Hele driten gikk i lås. Bytta sikring for å kjøre videre - ny kapasitator løste problemet. 

 

Er nok ikke den - for jeg fikk en fet F på gir indikator også, men virka nesten som samme rot - sikring og overslag = full stopp med juletre. 

 

Ta en runde og sjekk sikringer i motorrommet - fort gjort og gratis. Kan peke deg mot problemet. 

 

Tnx. Sjekker!

Link to post
Share on other sites

Jobber fremdeles med saken… Fånyttes.

- tatt ut instrumentpanelet og sjekket for fukt/kortosjon. Ingen synlige tegn.

- byttet bremsepærer.

- sjekket alt av sikringer

- sjekket koplinger over det meste.

det litt eiendommelige er at diagnoseapparatet melder null feilmeldinger på bakre differensial.

men det er nok ikke noe galt heller. Den blir jo ikke overopphetet etter 15 meter! Så feil feilmelding fra bilen. Som gir flere nye gale feilmeldinger! 
Tror dere dynamitt funker?

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...