Gå til innhold

Tungstartet td4


panzerx

Anbefalte innlegg

33 minutter siden, panzerx skrev:

Har en 2003 mod td4 som er tungstartet,filer ganske lenge før den kommer.  Skifta pumpe å filter bak,før dette kunne den stoppe i både tide å utide.  Men skjønner ikke hvorfor den er så tungstartet nå. Noen ID-er???

 

Det er vår 06 også. Tror jeg skal bytte glødeplugger på den for å se om det hjelper på den. Men..vet ikke noe mer er jeg redd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er ikke helt sikker, men mener at disse bilene har to elektriske dieselpumper. En i tanken og en i motorrommet. Begge må sjekkes. Ofte går bilen så lenge en av de virker helt til den siste overlevende tar kvelden pga overbelastning. En velkjent diskusjonssak fra Rover 75 forumet hvor disse har samme motoralternativene som Freelander 1. Ellers så er jo glødeplugger et punkt som må sjekkes. 

 

Og til slutt, en kjenning hadde ne tungstartet passat for noen år siden. Der ble konklusjonen at starteren var såpass slitt/lat at den ikke dro motoren rundt fort nok til å starte lett. Ny starter på den gjorde susen. Vet at flere av bilene våres sliter med slitte kontakter i innslaget. Disse kan skiftes rimelig om en mistenker dette. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 måneder senere...

Vet at det har vært erfaringer med dårlig jording som har ført til at startmotoren ikke har fått tilstrekkelig power til å starte bilen. Legg opp en jordledning fra jord på batteriet til en av boltene på starteren og gjerne med god dimensjon på kabelen. Skal gjøre det selv som forebyggende tiltak. En indikasjon på at det er dårlig jording er at man får feilmelding på HDC og at vinduspusserne slår en gang når du skal starte bilen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...