Gå til innhold

Service D3 2006


Markus

Anbefalte innlegg

Hei. Tiden har kommet for å ta service på min bil. Ønsker å gjøre det selv og har undersøkt litt og det som ser mest utfordrende ut er dieselfilteret. Er litt usikker på hvilke filter jeg skal kjøpe. LR butikken selger Orginalt, premium og vanlig. Er ganske stor forskjellig på pris på disse og lurer på hva folk her på forumet kjøper? Åpen for andre butikker å altså synes bare det er greit at alt er i en pakke og slipper ekstra toll osv. Har ny Mobil super 3000 5W-40 olje liggende som jeg tenkte å bruke, er vel Castrol olje som er anbefalt fra fabrikk, men mener jeg sjekket en plass for litten siden at den oljen jeg har skal funke på min bil. Takker for tips og inspill:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg stilte samme spørsmål om dieselfilter for noen måneder siden, og den gjengse oppfatningen var at billige filtere er helt i orden å bruke.

http://www.lrforum.com/forum/index.php?/topic/99476-dieselfilter-d3/&tab=comments#comment-1028779

 

 

Hvis du ikke skal ha noe annet fra England samtidig, så lønner det seg nok å bestille fra norsk leverandør for å slippe porto og moms. Jeg endte opp med å bestille herfra: 

https://www.eurodel.no/drivstoffilter/land-rover-discovery-iii-la-taa-2-7-td-4x4-140kw-39261-cid

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ville absolutt ikke brukt det billigste. Jeg har hatt problemer med to stk av dem. Problemet er at stussene tydeligvis ikke har samme dimensjon evt at noen av stussene ikke er helt runde eller noe slikt. Resultatet er diesellekkasje og suging av falsk luft:angry:

fant etterhvert ut at det lønte seg å kjøpe det premium settet da det ofte inneholdt filter fra Meyle som er av god kvalitet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har brukt britparts og meyle og lignende om en annen, på diesel filter. Kan ikke påstå at eg merker noe forskjell. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Ble at jeg bestilte fra LR butikken, premium pakke https://lrbutikken.no/index.php?id_product=1321&id_product_attribute=0&rewrite=filter-kit-opptil-2006&controller=product

Tror desverre jeg har fått feil diesel filter, tror jeg har fått fra 2007 diesel filter. Har ikke vært under og sett enda men fikk et rundt et som er mye lavere og bredere enn det andre som er ganske høyt i forhold så mulig jeg må prøve å få returnert det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...