Jump to content
LRforum

Search the Community

Showing results for tags 'webasto'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Land Rover
    • Land Rover generelt
    • Serie Forum
    • Defender Forum
    • Discovery Forum
    • Range Rover Forum
    • Freelander Forum
    • Mitt Prosjekt
  • Teknisk
    • Motor
    • Drivlinje, dekk og felg
    • Karosseri, lakk, rustbehandling
    • Bilelektrisk
    • Ombygginger/modifiseringer
    • Verktøyforum
    • Bilunderholdning, Navigasjon osv.
  • Aktiviteter
    • Turer & Treff
  • Generelt / Informasjon / International
    • Informasjon
    • Åpen Post
    • International Forum
    • Tilbakemeldinger og Forslagskasse
  • Kjøpes/Selges/Byttes/Frakt
    • Forumekspressen
    • Kjøpes / Selges / Byttes

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location / Bosted

Found 82 results

  1. Hei, dere! Jeg er ny på forumet, og stiller muligens et spørsmål som er besvart tidligere i en egen lenke...: Jeg kjøpte i vår en D3 (2007-mod) med en Praesto/BAS-løsning for SMS-styring. Men, jeg klarer ikke å få kontakt med den. Er det noen som kjenner til hvordan en slik fungerer, evt. har en brukermanual? Har skjønt at SIM-kortet må være åpnet opp, dvs, ingen pin-.kode, men klarer ikke å få kontakt med enheten med den instruksjonen jeg fikk av forrige eier!?! Webastoen var jo selvfølgelig i lock-mode... når kulda nå kom snikende, men selv etter opplåning, og testkjøring av brenneren, skjer det ingenting når jeg som stat sender kodene: ON og ST (status (?)). Anyone? Hilsen JLS
  2. Har thermotop C i en td5 defender. Den virker forsåvidt som den skal, varmer kjølevannet og jeg får start, selv på kalde vinterdager. Men, jeg lurer på om det kan være noe feil som påvirker max temperatur. Jeg får bare såvidt utslag på tempmåler (står øverst på det blå) og varmeapparatet i bilen gir bare såvidt lunk selv om det er rundt null grader ute. Jeg har søkt litt i dette utmerkede forum og ser noen rapporer om temp på kjølevannet opp mot 70 grader etter å ha kjørt webasto, noe min bil ikke er i nærheten av. Ser også i dokumentasjonen på thermotop C at den skal varme opp til 71 grader. Kan det være dårlig sirkulasjon eller noe annet som gjør at min ikke blir varmere?
  3. Hei! Noen som vet om denne enheten gjør at webasto kan brukes som motor- og kupevarmer? Eller hvilke "tilleggstjenester" denne saken kan tilby? Har foreløpig ikke brukt webasto på de 1,5 årene jeg har hatt bilen. Har lest litt på det, da jeg er interessert i å bruke webastoen som både motor og kupevarmer, og lurer på hva som skal til. Fant nylig denne saken gjemt i motorrommet (Bilde), som var koblet til webastoen. Har også en fjernkontroll (som ser ut som en garasjeportåpner), men har aldri fått det til å fungere. Bilen er på et verksted nå, så skal få dem til å sjekke over brenneren og se at selve webastoen fungerer først og fremst..
  4. Heisann, Fikk noen raske blinkende røde lamper på fjernkontrollen til webasto når jeg skulle teste den i går. Er det sannsynlig at den har låst seg? Bilen er jo såvidt 2,5 år gammel så en fysisk feil på varmeren burde vel være umulig? Noen i Drammensområdet som har anledning til å koble seg på å eventuelt låse den opp? Surt å skulle ringe verkstedet på dette når jeg kun har hatt bilen 1 uke.
  5. Fikk avlest feilkode på Aarsby bil, og de anbefalte ny brenner. Den gamle fyrte, men slukket etter ca 10 sek. Kjøpte ny brenner til Thermo Top V fra Famous Four, basert på VIN kode for L320 (2006 2,7TdV6). Fikk ut webastoen ut av bilen, splittet "huset" og oppdaget at den gamle brenneren kun har en hvit connectore påkoblet, men den ny har den hvite + EN TIL. Kontaktet FF og de mente at brenneren var riktig basert på VIN, og at de anbefalte å koble til begge connectorene. På brennerhuset var det en blindplugg som "den andre" ledningen ble koblet til. Se bilder Satte sammen webasto, monterte den i bilen, men jeg kan ikke si jeg ser eller hører at den starter opp ved < -5deg. Har dere noen tips til hva jeg evt kan sjekke/ gjøre? Hva er "ledning nr 2" på den nye brenneren til? Takker for evt innspill!
  6. Sliter med at webastoen ikke vil starte. Det renner bensin ut av eksosrører,. men hvis jeg struper drivstoffslangen høres det ut som den tenner 1-2 sek, men kun til jeg gir den drivstoff igjen. Noen ide for hva som er feil?
  7. Hei. Skal bytte brennkammer på min Discovery 3. Bestilte nytt kammer fra Advance, men når jeg demonterer ser jeg at "kammrene" er lik, men det er en "plugg" ekstra på det nye brennkammeret. Så det store spørsmålet: Kan jeg montere det nye kammeret inn i Webastoen, og bare koble til den hvite pluggen. Se vedlagte bilder.
  8. Hei alle sammen. De siste par ukene har det vært ekte vinter med snø og minusgrader døgnet rundt her i Østfold/Sarpsborg. SELVFØLGELIG har defa smartstarten funnet ut at den skulle få i seg vann omtrent to uker før dette igjen så motorvarmeren har ikke slått seg på før jeg starter bilen. Foruten at det er kjipt å ha kald bil og at det tar omtrent hele vinteren før bilen faktisk er varm så syns jeg forbruket har blitt jævlig høyt sammenlignet med mildere vær og fungerende forvarming. Høres det riktig ut at en 2003 d2 plutselig skal bruke omtrent 2L på mila pga kald motor og kaldt vær kontra 1 - 1.3 med motorvarmer? Vedlagt bilde kun for å løfte stemning og mimring tilbake til varmere tider.
  9. Var litt usikker på hvilke forum jeg skulle legge denne under, men prøver her: På far sin D2 TD5 får vi ikke webastoen til å gå. Har byttet brennkammer og kjørt diagnose. Når jeg tvangskjører fra diagnoseverktøyet får jeg den til å starte, men den stopper etter ei stund og det velter ut eksos. Feilmeldingen er noe sånt som at flammevakten ikke fungerer. Jeg får målt motstand i denne med verktøyet, men bare etter at jeg har tvangskjørt gløding. Fyksen sier at da må control unit byttes. Noen som har erfaring med disse uorginale kontrollkortene? Evt har en original liggende? Carl Morten
  10. Lurte på om noken har programmert vekk dieselvarmeren sånn at den ikkje starter kvar gong du starter bilen ledd iid tool? God jul alle sammen
  11. Hei godtfolk! Jeg ønsker å styre min webasto med en Defa Startsmart, og forstår det er et relee som skal til. Er det noen som kan gi en veileder på hvordan man monterer det? Og er det noen som vet om webasto styring da fungerer uten tilkobling av nettstrøm? Synes dette virker som en bra kombinasjon da jeg ønsker å lade batteriet gjennom vintern og man samtidig få kupevarmer og en fjernkontrol som styrer det hele. Fint om noen har erfaring med dette. thanks!
  12. Noen mellom Narvik og Tromsø som har IID tool eller tilsvarende, til å endre nødvendige parametere for å aktivere Thermocall modul?
  13. Har 2005 mod diso III tdv6 2,7. Har hatt den siden ny. Har byttet webasto 3 ganger, og nå krangler den igjen. vil ikke starte. Går det an å få den bygget om til at jeg kan starte den med bryter? Altså ikke automatisk? Noen som har en ide?? Ulf
  14. All the information is up in Finn.no, but here I'm ready to answer any questions really fast. Defender is in Tromsø, please, come and have a drive. MvH Markus 401 93 055. https://www.finn.no/lookup.html?finnkode=124747831 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=124747831
  15. God aften... Velger å starte en DIV tråd ang bilen min da jeg har 1000 spørsmål tidvis å leser meg grønn her å alle andre steder via Google.. Vet det er mange kloke sjeler på dette forumet som sikkert har gjort akkurat det jeg ønsker å gjøre eller har en løsning på et problem jeg har. Et lite stemningsbilde av gamla må med. Problem nr 1: Webastoen er død... Sikring nr 2 var gåen å ble byttet, kom da en lyd fra motoren men ikke noe mer. Displayet inni bilen er dødt. Problem nr 2: Bilen går å lugger ved javn gass i eksempelvis 80kmt. Problem med diesel? Problem nr 3: Må bytte skiver foran iht EU kontroll. Er det noe mer enn bare skiver å klosser man bør besitte før man starter på denne jobben? Har ordna meg 52mm pipe.
  16. JEg har en D4 fra 2010 med original fjernkontroll og timer i skjermen så den fungerer meget godt på vinterstid med varme motor OG kupe. Men jeg savner GSM-løsning for å starte Webasto motor/kupevarming uten å være innenfor rekkevidde av T91-fjernkontrollen. Jeg har google mye, men blir ikke helt klok på om Altox Wbus vil være løsningen. VIl denne også fungere som kupevarmer i min bil, eller vil den bare starte Webasto for oppvarming av motor? Det er jo ingen link til Canbus såvidt jeg skjønner. Men er det sånn at siden jeg har original Webasto så kanskje vil dette funke?
  17. Hei. I det siste har jeg fått litt trøbbel med webastoen på D3'en min. Har Iidtool, og har lest av feilmeldinger. Husker de ikke i farten nå, men den vil ikke starte. Har prøvd å prime den med påfølgende start, og det har fungert. Ryker no j****g. Ved kjøring til jobb idag primet jeg den på nytt, og den startet. Kjørte "live values" på glødeplugg og pumpe, samt glow plug duty cycle. Sistnevnte vet jeg ikke hva betyr. Ser at glødepluggen slår seg av og på, det samme med pumpa. Vil det si at det er normalt at dette starter og stopper under kjøring? Temp ute idag var -6 grader og bilen ble driftsvarm, 88 grader på kjølevann. Falt til 79 grader, og da startet pumpa igjen. Noen som kan forklare og opplyse meg litt om virkemåte, og om det er noe annet jeg bør prøve?
  18. I vinter har Webastoen min i perioder luktet surt under bruk. I det siste har det av og til vært synlig røyk, og en gang så mye røyk at det kunne se ut som det var brann under panseret. Dette skjer selvfølgelig alltid når bilen står alene, aldri når jeg følger med for å lokalisere hvor røyken kommer fra. En gang klarte jeg å lokalisere at røyken kom fra området på den siden Webastoen er montert. I dag kjørte jeg Webastoen i 1 time mens jeg fulgte med, og samtidig hadde laptop med diagnose tilkoblet. Webasto diagnoseprogrammet viser at alt er OK, ingen tidligere feilkoder. Oppdaget litt svetting i overgangen ut fra trykktanken til kjølevannet på slangen som går frem til radiator. Tightet slangeklemmen så ble den tett. Men bortsett fra det så klarte jeg ikke å oppdage noe som helst lekkasje noen som helst plass rundt Webastoen. Ser heller ikke at noe skal ligge for nærme som skal begynne å ryke som følge av varme. Før jeg begynte feilsøking, så trodde jeg at det måtte være en diesel lekkasje som dryppet på noe varmt, men alt ser tett og fint ut. Spontantake nå er om lukten kan være veisalt på Webasto eksos røret under bilen, at det rett og slett er det som lukter og røyker? Noen som har opplevd noe lignende og kan komme med tips på hva som kan være årsaken til dette?
  19. FYI - jeg har nullstilt min Webasto thermo top på denne måten som bildet viser nederst. Bilen var i "sleep" mode, vet ikke om det betyr noe eller ikke.
  20. Hei, Har nettopp gått til anskaffelse av en 2010 Discovery 4 . Veldig fornøyd med bilen. Dog er det noe småtteri som må utbedres. Webasto'en har ikke fungert inntil i går, da jeg fikk et lokalt verksted til å lese ut og slette feilkoder (med Bosch ESI[tronic] 2.0) Kodene som lå inne var "B1D29 Betjeningselement, kupévarme: Komponent ute av funksjon" "B1D31 Gjenkjenning av feiltenning: feilbetjening" "B1D34 Styreenhet for tilleggs-kupévarmer: Ikke alle hendelser er lagret" Etter sletting stod denne feilkoden igjen: "B1D30 Betjeningselement, kupévarme: Komponent ute av funksjon" Dette sier ikke meg så mye. Heller ikke verkstedet kunne fortelle meg hva dette betyr. Som sagt så fungerer Webasto'en nå. Noen som vet hva dette kan være?
  21. Bell Auto Services FBHIC for D3, RRS - kjøpt fra Praesto, stått i D3 knapt år. Plukket ut da bilen gikk inn i bytte til forhandler, og den nye har det originalt. Kobles til hovedlys, sette opp nøkkelfjernkontroll til å styre lys, så fyrer den opp. Fungert glimrende 99,9% av tida. Blir god og varm motor. 2.000,- inkludert frakt (Norge). Original monteringsdokumentasjon oversendes.
  22. Har problemer med Webastoen min. Det er montert inn tidsur (Webasto oval) av matzker. Denne har ikke fungert i mitt eie. Har byttet brennkammeret, men så ikke ut som det gamle var brent ut. Mistenker at feilen ligger lengre "bak" i systemet. Når jeg trykker på flammeknappen, så hører jeg ett relé som slår seg på under hanskerommet. Etter ca minutt så slår det seg av igjen. Hvis viften står på, så slår denne seg av når når jeg slår på webastoen. Det virker også som uret nullstiller seg. Jeg setter tid, men så nullstiller det seg igjen til 0:00 med en gang regler slår seg av. Har prøvd å ta ut strømkabel, ta ut sikring, koble av batteri i 12t, men ingen ting skjer. Prøvde etter forslag å la bilen gå i dvale, også skru den på. Ingen suksess med dette heller. Noen forslag? Evt kan linke meg til relevante tråder?
  23. Hei, alle. Min Webasto (D2 Td5) starter ikke, og diagnose sier at jeg har et ustabilt/defekt kontrollerkort. Disse er ganske dyre, og jeg har derfor sett etter alternativer. Finner dette på bukta, har noen testet? Eller om noen kompetente kan se om de tror det vil funke?
  24. Hei. Beklager hvis det blir litt mye fra min kant om dagen men dere vet hvordan det er når en har fri fra skole/jobb og huset er fullt av masete unger. Da trekker man ut i garasjen for å pusle og rape julemat. Etter å ha montert defa smartstart og fått webastoen til å fyre og alt det gode så syns jeg at luften som kommer når jeg starter opp er fuktig. Det dogger på ruta når den varme lufta treffer men det forsvinner etterhvert, dog ikke alt. Er det noe slags filter eller tørke som kanskje må byttes på AC for at dette ikke skal skje eller er det noe slags kondensdannelse jeg bare må leve med?
  25. Hei, Dette gjelder fattern sin RR. (Etter å ha prøvd min RR, så forsvant XC90 og en skikkelig bil kom i garasjen Webastoen fyrer dårlig, og etter en tur på verksted viser det seg at den kutter fyringen ved ca 20 graders vanntemp..for da mener webastoen at temperatur er oppnådd. Verkstedet hadde litt problemer med å lese av feilkoden, men slik jeg forstår det er det enten thermostat eller controller som tuller slik at fyringen blir avbrutt. Ble snakket frem å bytte hele webastoen til den nette sum av ca 25.000,- med deler og jobb. Dette syns jeg var en noe brutal løsning, og lurte på om dere på forumet kan hjelpe meg videre til noe mer fornuftig? Jeg ser en kar fra Ungarn på Ebay som selger after markets controller units. https://www.ebay.com/itm/Aftermarket-controller-for-Webasto-Thermo-Top-Z-C-E-DIESEL-ROVER75/162093853260?hash=item25bd8bea4c:g:Pt8AAOSwTA9X8hQu&vxp=mtr Vil en slik løse problemene eller er jeg på ville veier?
×
×
  • Create New...