Jump to content
LRforum

Search the Community

Showing results for tags 'suspension fault'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Land Rover
    • Land Rover generelt
    • Serie Forum
    • Defender Forum
    • Discovery Forum
    • Range Rover Forum
    • Freelander Forum
    • Mitt Prosjekt
  • Teknisk
    • Motor
    • Drivlinje, dekk og felg
    • Karosseri, lakk, rustbehandling
    • Bilelektrisk
    • Ombygginger/modifiseringer
    • Verktøyforum
    • Bilunderholdning, Navigasjon osv.
  • Aktiviteter
    • Turer & Treff
  • Generelt / Informasjon / International
    • Informasjon
    • Åpen Post
    • International Forum
    • Tilbakemeldinger og Forslagskasse
  • Kjøpes/Selges/Byttes/Frakt
    • Forumekspressen
    • Kjøpes / Selges / Byttes

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location / Bosted

Found 9 results

  1. Har et lite problem med min D3. Bilen går ned på bumpstopp samt at jultrær med blinklys og dørlåsere har holdt et lite helvete med min sønn i dag. Fikk vel avlest sån ca 9tusen feilkoder Må innrømme at gul lampe har kommet til tider når bilen har stått parkert i litt ulent terreng. Byttet til nytt batteri i dag da det gamle var hele 2 år. Har vel aldri hatt et batteri i bilen så lenge. Etter en del feilsøking og feilkode c1131-92 Kompressor starter men stopper før den klarer bygge trykk. etter kort tid og gul lame på. Har AMK kompressor. Noen som har en god ide om hvordan en får tvangskjørt kompressor.
  2. Hei, Fersking i LR-verdenen her som har kjøpt et D3-prosjekt! Bilen har mer eller mindre stått i 3 år, antakelig med flatt batteri store deler av tiden også. Satte batteri i den og startet opp og fikk feilmelding suspension fault. Heiset seg ikke til full høyde. Kjørte den deretter hjem på henger, startet den opp igjen og da heiset den seg opp. Kjørte den opp og ned flere ganger før feilmeldingen kom igjen. Siger ikke ned noe på belgene over noen dager eller. Skal kjøpe diagnose-utstyr selv når feriepengene kommer men skulle gjerne ha sjekket ut hva feilkoden kommer av slik at jeg kan bestille deler som evt. trengs samtidig. Er det noen som har feilkode-leser i Hamar-området som kunne ha bistått meg i nærmeste fremtid?
  3. Dette er mitt første innlegg på forumet og jeg har en rekke spørsmål Jeg har en Discovery 3 som jeg kjøpte sommeren 2018 og fikk ganske fort de typiske problemene med hdc fault og at den gikk i nødmodus, dette problemet var ganske sporadisk, kunne kjøre på 500km og ingenting skjedde, men jeg kunne også kjøre 5 minutter til butikken og lampene begynte å lyse og etter en stund så var problemet borte. Nå har jeg fått en litt mer kinkig situasjon som jeg forstår at jeg ikke finner ut av uten diagnoseverktøy, så jeg lurte på om noen her hadde noe erfaring med denne: https://diagnosebutikken.no/produkt/bildiagnose/land-rover/icarsoft-lr-2-feilkodeleser-jaguar-land-rover jeg ser de fleste her har iidtool, men det blir litt for mye for lommeboka akkurat nå. Installerte ekstralys rett før jul og etter en liten stund så får jeg opp følgende : suspension fault, transmission fault, engine fault. Bilen går i nødmodus og får opp max 30mph. Jeg regner med at det er noe med det elektriske, men hva aner jeg ikke. Bilen sliter med å heve seg på venstre foran. I dag tidlig når jeg skulle på jobb så fikk jeg ikke liv i bilen, det var noe strøm, men ikke nok til å få i gang motoren Jeg regner med at det er problemer med batteriet/noen sikringer All hjelp tas gledelig i mot
  4. Har en D6 som har gått 300' (med soltak) og som har lagt seg helt ned på demperene med følgende feilmeldinger; C1131 - luft forsyning C1130 - luft fjærer luft forsyning U0416 - ugyldige data mottatt fra kjøretøyets dynamikk modul C1A20 - for langsom trykkstigning ved oppfylling av tanken Historie før feilmeldinger ble avlest; Bilen fikk ny kompressor i 2015 - originalt LR045251 kit, som jeg antar er en AMK kompressor (siden forrige eier ble fakturert for kalibrering ved bytte)? Bilen har i mitt eie normalt sunket noe om den har stått mange dager uten bruk, men jevnt over alle dekk. Den pleide også å senke seg litt umiddlelbart etter parkering. For et år siden byttet jeg forebyggende alle dempere på et privat verksted. Etter dette virket det som om den jobbet over et kortere tidsrom, og kompressoren ble mye hardere i lyden når den stoppet - dvs kompressoren jobbet seg raskt ferdig og avsluttet med et kraftig POFF. Avslutningslyden har kanskje blitt kraftigere den siste tiden.... For en uke siden fikk jeg "suspension fault" - beskjed om at jeg bare kunne bruke bilen i normal høyde, med gul varsellampe (symbolet med piler opp og ned og til siden). Meldingen kom ca et halvt minutt etter start. Sjekket over sikringer uten å finne feil, målte batterispenning til 12,9V. Etter noen dager var plutselig bilen sunket helt ned. Fortsatt bare gul varsellampe, men nå lite kjørbar. Ved oppstart nå er det bare av og til at kompressoren summer litt, uten at det skjer noe mer. Ser på forumet at noen anbefaler å bytte tørkemiddel og se etter sprekker i lokket til tørkeren. Jeg skrur ikke så mye selv, og vet lite om hvor kompressoren og tørkeren er lokalisert.... :) Må ny kompressor kjøpes - LR045251, LR072537 eller annen type? (og hva er forskjellen på disse), og bør den ev byttes av folk som har skrudd på Discovery før? Noen anbefalinger om hva som ellers kan gjøres, i disse førjulstider, hvor verkstedene i Akershus/Østfold synes å ha manglende kapasitet og deler frem til midten av januar?
  5. Velger å lage en tråd i håp om andre som har samme heve kit kanskje kan bidra med tips . Kjøpt et brukt kit . Og opplever litt utfordringer når det blir montert og koblet til bilen . Har vært montert i en D3 tidligere og fungerte når det ble tatt ut . Etter oppkobling og med engang batteri blir koblet til . Slepper bilen ut all luft og legger seg helt nedpå . Kompressor starter ikke . Gul lampe i instrument panel og suspension fault . Får slettet feil . Men den kommer tilbake med engang . Tvangs kjøring kompressor hjelper ikke . Kobler tilbake alt som orginalt . Og alt fungerer . Så man er litt lost for øyeblikket . Fant en tråd om flere som opplever samme problem når Anitas har vært montert i D4. Så skal prøve den løsningen som de kom fram til fungerte. Blir en offshore tur i mellomtiden . Kom gjerne med innspill . MOV_0093.mp4
  6. Hei. Jeg har fått beskjeden suspension fault normal height only, og med gul lampe. Bilen kjører helt greit, men er det risikabelt å bruke den noe særlig? i håndboka står det også at bilen fungerer normalt untatt heving og senking og kjøreprogrammene. Er nettop i farta med å skulle kjøre Tromsø Oslo, men det er kanskje galskap? Hilsen Gunnar
  7. Noen som har vært borte i feilkodene: C1A00- ECU Internal failure, circuit voltage out of range. C1A30- Both switches pressed at same time.Signal plausibilty failure. Har prøvd å slette de men kommer tilbake ila sekuder. Veksler mellom gul og rød lampe, maks 30mph. Fant ei ledning på kompressor som var ødelagt, men den er skjøtet. Alle sikringer er i orden, skjedde mens bilen gikk på tomgang. Noen tips? Har kompressor fra AMK, ca 3 år gammel. Mvh Henry
  8. Jeg har de siste dagene fått ulike feilmeldinger. 1. Den mest hyppige er "hand brake fault" gult og rødt lys litt om hverandre og noen ganger ikke lys. Håndbrekk virker ikke heller. 2. "Suspension fault" - Alt virker forøvrig ok når det gjelder kjøringen. Muligens sensorfeil framme på høyre side i følge skjermen. Dette gikk en gang over i rød modus. 3. Cruise controll har sluttet å virke. 4. Problem med å starte bilen noen ganger. Muligens glødingen??? Tar lang tid, spesielt når det er kaldt. Siden alt har skjedd samtidig har jeg en mistanke om at det kan være en elektrisk feil som fører til flere ting her. Noen erfaringer med tilsvarende? Kan det være fuktighet?
  9. Jeg hadde tenkt til å konsentrere meg om å fikse webastoen, men den gang ei; nå viser bilen "suspension fault". Jeg har ikke fått kjørt Discoen mye i det siste (bortsett fra de tre siste dagene), siden kona mener hun må ha 4x4 og syvseter når jeg er på jobb (jobber "oljeturnus" med åtte døgn på og resten av måneden fri). Men de gangene jeg har kjørt den, har jeg syntes at kompressoren har gått vel mye. Har ved to anledninger fått opp "suspension fault", men det har gått bort etter at bilen har blitt startet igjen (les ved å gjemme hodet i sanden). I går kom det opp på nytt, og mye hissigere. Fant jeg ut at hodet måtte ut av sanden. Jeg skulle uansett ta diagnose på webastoen. Fikk opp C1A18-64 -Pressure increases too rapid when filling. Slettet feilkoden, og den var borte til jeg startet bilen igjen. Det gikk "fint" til i ettermiddag. Hvis jeg sletter feilkoden nå, kommer den tilbake med en gang Jeg har forsøkt å heve og senke bilen et par ganger. Opp går treeegt, mens ned går også litt tregt, men varierer fra normalt til tregt. Får flere feilmeldinger når den heves om at det går tregt. kompressoren durer og går ganske så mye i tillegg. Bilen synker ikke på fjærene når den står over natten, og den er heller ikke skeiv eller heller til noen av sidene. Ut fra det vil jeg tro at luftfjærene ikke er problemet.. Etter å ha googlet endel, har jeg regnet meg frem til at det kan være minst fire ting: 1. Reservoir valve stuck/closed 2. Reservoir pipe blocked/damaged 3. Reservoir port blocked/restricted 4. Pressure sensor fault Fikk i dag også opp C1131-92 - air supply, feil kan da være 1. Insufficent pressure from compressor 2. Detached air pipe 3. Loose or burst air pipe 4. Reservoir valve block pipes incorrectly fitted (unions reverdsed) 5. Pressure sensor fault Denne feilkoden har ikke kommet opp tidligere, er det da bare en følgefeil? De potensielle feilene gjorde meg litt klokere, men ikke akkurat opplyst.. Betyr dette at kompressoren må byttes, eller er det en reparasjon som er mulig å å gjøre selv? Er det billigere å bytte hele kompressoren, enn å bytte x-antall deler? edit: det ble byttet kompressor på bilen i 2013.
×
×
  • Create New...