Jump to content
LRforum

Search the Community

Showing results for tags 'sikringer'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Land Rover
    • Land Rover generelt
    • Serie Forum
    • Defender Forum
    • Discovery Forum
    • Range Rover Forum
    • Freelander Forum
    • Mitt Prosjekt
  • Teknisk
    • Motor
    • Drivlinje, dekk og felg
    • Karosseri, lakk, rustbehandling
    • Bilelektrisk
    • Ombygginger/modifiseringer
    • Verktøyforum
    • Bilunderholdning, Navigasjon osv.
  • Aktiviteter
    • Turer & Treff
  • Generelt / Informasjon / International
    • Informasjon
    • Åpen Post
    • International Forum
    • Tilbakemeldinger og Forslagskasse
  • Kjøpes/Selges/Byttes/Frakt
    • Forumekspressen
    • Kjøpes / Selges / Byttes

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location / Bosted

Found 3 results

  1. Kano på taket og presterte et glipptak med foten på stigen. Rev av ytterste på skiltlyset. Ledninger var revet løs og registrerte gnist. Nå lyser ikke parkeringslys venstre, baklys venstre og instrumentlys borte. Har lest litt i boka, men finner ikke ut om det er en eller flere sikringer som styrer dette?
  2. Morn folkens. Jeg sliter med en strømtyv, og har kommet til at når sikring 39 bak hanskerommet nappes ut, så stopper strømtapet. Bilen er en 08 D3. Denne sikringen er på 5A og det står bare at den går til instrumentgruppe. Er det noen som vet hvilke instrumenter dette er, eller har vært borti samme problemet? Strømtapet er på ca 1ampere når bilen er i dvale.
  3. Etter at jeg fikk nytt batteri i fjor har jeg vært spart for feilmeldinger, og min Range rover L322 2003 modell har fungert topp. men her om dagen klaga kjerringa på at varmeapparatet ikke virket. etter en feilsøking fant jeg en brent sikring. byttet denne og alt OK... til neste dag... samme klage, men nå var det ikke sikringen. er redd jeg kan ha brent noe. i tillegg fungerer ikke indikatorlys i griskifteren( bare så vidt lysene gløder), får feilmelding Air susp innavtive, og allt dødt av indikatorlys etc ifm med dette. ene viskeren på frontlyset høyre side har og stoppet i feil posisjon. Har i natt koblet fra batteriet og ladet det fullt i håp om at spenningen som jeg vet er viktig, var årsaken og skulle løse noen av disse problemene. spenningen er nå rundt 12,7-12,8. Fortsatt ikke liv i air susp, indikator lys, eller varmevifte/aircon. Har en rsv solution faultmate og har slettet feilmeldinger kjørt rattutslaget dette virket fint første gang. men ikke nå lenger. får melding om COMM FAILURE 1. Tenkte jeg skulle kjøpe nytt batteri, da jeg ser at spenningen er noe lav. Er det noe uprøvd før jeg må ta turen til aut. merkeverksted:)?
×
×
  • Create New...