Jump to content
LRforum

Search the Community

Showing results for tags 'lekasje på nav'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Land Rover
    • Land Rover generelt
    • Serie Forum
    • Defender Forum
    • Discovery Forum
    • Range Rover Forum
    • Freelander Forum
    • Mitt Prosjekt
  • Teknisk
    • Motor
    • Drivlinje, dekk og felg
    • Karosseri, lakk, rustbehandling
    • Bilelektrisk
    • Ombygginger/modifiseringer
    • Verktøyforum
    • Bilunderholdning, Navigasjon osv.
  • Aktiviteter
    • Turer & Treff
  • Generelt / Informasjon / International
    • Informasjon
    • Åpen Post
    • International Forum
    • Tilbakemeldinger og Forslagskasse
  • Kjøpes/Selges/Byttes/Frakt
    • Forumekspressen
    • Kjøpes / Selges / Byttes

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location / Bosted

Found 1 result

  1. På vei opp på fjellet her forleden begynte bremsevarsel-lampen min å blinke, vanlig feilsøking som håndbrekk-bryter og sjekk av bremsevæske nivå ble gjort, men dette så greit ut. På vei ned igjen nappet jeg av pluggene på nivåbryter og håndbrekk. Heller ikke dette gjorde heller forskjell. Sjekker bremseklosser og finner ujevnt slitte klosser bak på førersiden. Ytre klossen var slitt helt ned, og lite slitasje på indre klossen pga en lekasje på innsiden av hubben. Kan lampen begynne å lyse av dette? Videre så har jeg hatt dårlig "stub-axle oil seal" etter inspeksjon av stikk-akslingene, men dette har vært i form av svetting rundt plast-koppen på navet. Er det pakningen innforbi hjul-lagerene som gitt seg, eller tror dere det er "stub-axle oil seal" som gir olje lekasje her? 110 MY2001, 185k km
×
×
  • Create New...