Jump to content
LRforum

Search the Community

Showing results for tags 'helvete'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Land Rover
    • Land Rover generelt
    • Serie Forum
    • Defender Forum
    • Discovery Forum
    • Range Rover Forum
    • Freelander Forum
    • Mitt Prosjekt
  • Teknisk
    • Motor
    • Drivlinje, dekk og felg
    • Karosseri, lakk, rustbehandling
    • Bilelektrisk
    • Ombygginger/modifiseringer
    • Verktøyforum
    • Bilunderholdning, Navigasjon osv.
  • Aktiviteter
    • Turer & Treff
  • Generelt / Informasjon / International
    • Informasjon
    • Åpen Post
    • International Forum
    • Tilbakemeldinger og Forslagskasse
  • Kjøpes/Selges/Byttes/Frakt
    • Forumekspressen
    • Kjøpes / Selges / Byttes

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location / Bosted

Found 1 result

  1. Tidlig i sommer starta bilen å hangle. Symptomene var stort sett at den mista turtall, og dermed drakraft, når jeg lå i typisk bykø, rundt 40 km/t og turtall 1500-1700. Om jeg trykka ordentlig på gassen var alt greit, men så lenge jeg bare vedlikeholdt turtallet hosta den til innimellom. På et par turer på motorveien gjorde den akkurat det samme i oppoverbakker, men da i 70-80 km/t og forsøk på å øke farten. Da fikk jeg noen kraftige rykk i bilen, akkurat som om girkassa prøvde å gire ned til tredje gir, men dette kjentes også ut som det skyldtes motoren. To ganger mista jeg all kraft, turtallet gikk ned til tomgang og jeg fikk null gassrespons. "Check engine"-lyset kom på, og M og S starta å blinke. Jeg måtte på med nødblink, kjøre til siden og stoppe og starte motoren på ny. Jeg og @Erik Iversen kjørte en tur med Nanocom innkobla, og vi fant ingenting som tyda på dyser som ikke åpna seg som de skulle eller noe galt med pot.meterne i gassen. Vi tok imidlertid ut ECU-en og kobla den fra, og vi fant noe olje i den røde pluggen. Jeg rengjorde den med elektronikkrens og blåste rent, og etterpå gikk den renere, men fremdeles litt hakkete. Nå for en ukes tid siden var hakkinga tilbake, og den kulminerte med turtall ned på tomgang midt i Strindheimtunnelen på vei hjem fra jobb. Heldigvis fikk jeg trilla til ei lomme før jeg mista for mye fart, så jeg unngikk kaos i tunnelen. Bilen starta greit etter noen sekunder av, så jeg kom meg hjem, men den fortsatte å hakke en del på veien hjem. Er det noen som har tanker om hva som kan være galt? Kan det være at olje har kommet seg helt inn i ECU-en og fortsetter å kødde til ting der? Hvorfor ble den da tilsynelatende bedre i sommer og verre igjen nå? Kan dieselpumpa ha noe med dette å gjøre? Eller filteret? Jeg har ikke bytta drivstoffilter på en mannsalder, kom jeg på. Allt tips mottas med stor takk.
×
×
  • Create New...