Jump to content
LRforum

Search the Community

Showing results for tags 'glødeplugger'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Land Rover
    • Land Rover generelt
    • Serie Forum
    • Defender Forum
    • Discovery Forum
    • Range Rover Forum
    • Freelander Forum
    • Mitt Prosjekt
  • Teknisk
    • Motor
    • Drivlinje, dekk og felg
    • Karosseri, lakk, rustbehandling
    • Bilelektrisk
    • Ombygginger/modifiseringer
    • Verktøyforum
    • Bilunderholdning, Navigasjon osv.
  • Aktiviteter
    • Turer & Treff
  • Generelt / Informasjon / International
    • Informasjon
    • Åpen Post
    • International Forum
    • Tilbakemeldinger og Forslagskasse
  • Kjøpes/Selges/Byttes/Frakt
    • Forumekspressen
    • Kjøpes / Selges / Byttes

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location / Bosted

Found 9 results

  1. Er det vanskelig og risikofylt å skifte glødeplugger på denne bilen. Delenr ? ved bestilling fra England
  2. Merkelig startproblem/symptom idag. Har alltid starta som ei klokke, men idag var det null respons på tenninga. Etter to tre forsøk med nøkkelen så kjem den, men starteren harker noe voldsomt (virkar som den slår inn/ut gjentatte gonger). Når den først kom seg igang så går den som ei klokke igjen. Neste forsøk, samme symptom. Har søkt litt på dette og fant eit par trådar med repkit til startmotor, men virka som desse var "enten eller", altså at startaren går fint når den først går. Har heller ingen glødeplugglampe ved tenning. Kan dette vera rett og slett dårlig kontakt ein plass? Kor starter eg feilsøkinga? Vil gjerne ha bilen i drift igjen (i alle fall midlertidig) snarast. Ingen olje i harness, fullada batteri, alt anna elektrisk virker fint. Har sjekka sikringar i sikringsboksen alt som virkar relevant der er ok. 110 TD5/2004.
  3. Egentlig skulle det lokale verkstedet la de være, eller ihvertfall komme med en ny pris, men så virket det som om de skulle få det til ganske greit allikevel og satte i gang. Alle glødepluggene kom greit ut, men de får nå ikke inn den siste uten å ødelegge den. De har tatt kontakt med merkeverksted nå, men trodde ikke jeg fikk tilbake bilen før helgen ihvertfall. Jeg ble jo litt overrasket over at de har fått alle ut greit, men altså ikke siste inn. Men så er det jo alltid den siste det er problemer med. Er det nå de må skjære i torpedoveggen? Eller er det dieselpumpa som er i veien hvis de ikke har tatt ut den?
  4. Hei. Jeg har fått meg "ny" bil og nye "problemer". 2003 D2 med 220k på speedometeret. Diesel. Hentet den i Bergen og på spørsmål om den noensinne hadde vært vanskelig å starte fikk jeg beskjed om "nei, berre ein gong og då var det femogtjue minus". Jeg hadde aldri problemer med discoen jeg hadde før (samme modell år osv) så regnet med at dette går bra. Igår var det -10 og den startet. Idag var det -6 og den startet ikke... Ved oppstart i temperatur under +3 har bilen lavt turtall de første par sekundene. La oss si at den ligger på ca 2/3 av vanlig tomgangsturtall når jeg sier "lavt turtall". Tiden den har lavt turtall øker jo kaldere det er ute men det går som regel opp til normalt turtall etter seks-syv sekunder. Det rare her er at det ikke er noe utslag på gasspedalen når den er på lavt turtall. Jeg tenkte at det kanskje var oljen sin feil og at den var trå så det byttet jeg men ingen forskjell. Hadde den på eu-kontroll og de sjekket hvor mye glødepluggene "dro" og det virket til å være i orden men jeg har fått nye fra England så det skal byttes. Er det noen som har vært borte i disse problemene? Jeg er igang med å finne ut om Defa SmartStart er noe for meg. Kan noen peke på en steg-for-steg til meg på dette? Hilsen Oskar i Sarpsborg.
  5. Hei alle Sitter litt i klisteret med 4 av 6 glødeplugger som sitter helt fast i topplokket. Siden jeg må av med topplokket for å få dem ut uansett, lurte jeg på om det er noen som har et komplett topplokk liggende og til en fornuftig pris uten pluggene i. Gjerne PM med detaljer Mvh
  6. Hei eksperter Jeg byttet glødepluggene mine på 06 D3 og hørete plutselig en poffelyd fra motor. Tok opp igjen og strammet til en ene litt som vi så hadde lekkasje. Glad over og finne feil og skrudde sammen igjen. Men lyden forsvant ikke og jeg greier ikke å se noen lekkasje Så brukte jeg BAS blåtann enheten min å lese ut på dysene for å se om jeg så noen utslag der. Da fikke jeg dette bilde. Synes det var litt stor forskjeller her. Har fått "cylinder 6 balancing offset" feil av og til, men det har jeg hørt er ganske vanlig? Kan lyden være fra dysene ? Noen som har noen erfaringer og gode råd? //Tore
  7. Jeg hadde litt problemer med kaldstart nå i kuldeperioden i vinter, så jeg bestilte nye glødeplugger. Nå har jeg gjort et forsøk på og bytte de men det er så fryktelig trangt å komme til og jeg er livredd for å slite de gamle pluggene. Finnes det noe spesialverktøy til å bytte glødeplugger eller er det noen som har gode "husråd"?
  8. Hei. Jeg har en super Disco 3 2007 som har gått 137.000. Perfekt bil. Den har bare ett problem. Den tåler ikke minusgrader. Håper noen på forumet her kan hjelpe meg. Dette har vedvart lenge. I dag startet den med et nødskrik i minus 5. Dette PÅ TROSS AV: - At jeg har fjernstyrt webasto som hadde gått i en halvtime i forveien (dvs hele "programmet") - At jeg byttet alle glødepluggene i april - At jeg byttet batteri og dieselfilter i april - At jeg har helt full tank med god diesel - Ingen feil på diagnoseverktøyet sist jeg sjekket (april) Det som skjer er følgende: Jeg vrir om tenningen. Merker at det er god kraft. Men så visner tenningen hen. Etter to-tre sekunder. Jeg kan veldig lite om bil. Men det føles liksom som om det tenner, men at den ikke får noe drivstoff til å faktisk starte? Når bilen så starter, med et nødskrik, så virker det liksom som bilen starter "litt og litt". Ikke hele motoren på en gang liksom. Ingen feil ellers. Bilen tenner helt fint så sant det ikke er minusgrader. Blir gal av dette. Tips mottas med stor takk. Mvh Arild
  9. Har bytta glødeplugger på min lille td4 røver idag. 3 av 4 kom som de skulle, mens nr fire bare "spinner" rundt som om mutterfestet i kragen har sluppet taket på pluggen?? Noen som har vært borti dette før? Spraya w-40 rundt kragen i håp om at den skal slippe og jeg kan skru den ut etter toppen av hylsa. om jeg ikke får den ut.. vil bilen gå med 3 plugger/sylindere? Er vel ikke helt bra i lengden det heller tenker jeg...
×
×
  • Create New...