Jump to content
LRforum

Search the Community

Showing results for tags 'fbh'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Land Rover
    • Land Rover generelt
    • Serie Forum
    • Defender Forum
    • Discovery Forum
    • Range Rover Forum
    • Freelander Forum
    • Mitt Prosjekt
  • Teknisk
    • Motor
    • Drivlinje, dekk og felg
    • Karosseri, lakk, rustbehandling
    • Bilelektrisk
    • Ombygginger/modifiseringer
    • Verktøyforum
    • Bilunderholdning, Navigasjon osv.
  • Aktiviteter
    • Turer & Treff
  • Generelt / Informasjon / International
    • Informasjon
    • Åpen Post
    • International Forum
    • Tilbakemeldinger og Forslagskasse
  • Kjøpes/Selges/Byttes/Frakt
    • Forumekspressen
    • Kjøpes / Selges / Byttes

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location / Bosted

Found 10 results

  1. Fikk avlest feilkode på Aarsby bil, og de anbefalte ny brenner. Den gamle fyrte, men slukket etter ca 10 sek. Kjøpte ny brenner til Thermo Top V fra Famous Four, basert på VIN kode for L320 (2006 2,7TdV6). Fikk ut webastoen ut av bilen, splittet "huset" og oppdaget at den gamle brenneren kun har en hvit connectore påkoblet, men den ny har den hvite + EN TIL. Kontaktet FF og de mente at brenneren var riktig basert på VIN, og at de anbefalte å koble til begge connectorene. På brennerhuset var det en blindplugg som "den andre" ledningen ble koblet til. Se bilder Satte sammen webasto, monterte den i bilen, men jeg kan ikke si jeg ser eller hører at den starter opp ved < -5deg. Har dere noen tips til hva jeg evt kan sjekke/ gjøre? Hva er "ledning nr 2" på den nye brenneren til? Takker for evt innspill!
  2. Noen som kanskje har en slik fjernkontroll liggende, som ikke brukes? Ser ut som min er gåen, vil ikke parre seg mot BAS boksen. Så hadde eg sluppet å mekke til noe, eller kjøpe meg noe nytt i år... Noen som vet frekvens den sendes på etc?
  3. FYI - jeg har nullstilt min Webasto thermo top på denne måten som bildet viser nederst. Bilen var i "sleep" mode, vet ikke om det betyr noe eller ikke.
  4. Hei Lurer på om det er flere som opplver samme issue, med at FBH bare starter opp igjen av seg selv, kort tid etter at den har stoppet. Opplevde det senest idag, etter brennkammer bytte. Startet og begynte brenne, en kjapp tur på posten, og tilbake i garasjen. Så går den ut syklusen sin og stopper. etter ca 5 min, så begynner den å kjøre seg opp igjen, og brenner for fullt. .... i ca 5-6 min.... stopper... og starter igjen.... Fjernkontrollen lå ikke i lomma..... snakker vi ghosting, eller hikke i BAS boksen..... hm Hadde samme fenomenet sist vinter noen ggr. Hvis den fortsetter slik, så vil den på sikt tappe batteri såpass at man får andre utfordringer....
  5. Jeg har byttet brennkammer, temp sensor og pakninger men den vil fortsatt ikke starte. "No start, even after restart" Og samme feil som før jeg byttet brennkammeret. Med nanocom`en så får jeg primet men ikke kjørt testen. Så jeg har primet, slettet feilkoder og latt den starte som vanlig men samme feil. Har fått kjørt test på Nardo Bil i Trondheim men den kom seg ikke helt igjennom. Men fortsatt samme problematikken. Den prøver å starte opp hver gang jeg sletter feilkodene. Usikker på veien videre.
  6. Jeg har søkt litt, og de fleste har det motsatte problemet ser jeg Webasto-en min går konstant når motoren går, sommer og vinter. Det er gjerne en temp-sensor som er gåen? Det får jeg fikse etterhvert, men akkurat nå på ferietur hadde det egentlig bare vært kjekt å koble den ut tenker jeg. Er det noen grei måte å gjøre det på? Sikring eller bare ta kontakten til webastoen?
  7. Noen som har installert dette? Hvor kjøpes det? Ser ikke ut som Preasto har? Hadde vært fryktlig kjekt å kunne sitte på hytta og fyre opp på forhånd som jeg kan med XC70n og e-Golfen.
  8. Jeg fikk min BAS FBH Remote fra praesto4x4 forleden, og i dag skulle den kobles til... Og da møter jeg min inkompetanse! Et av de siste stegene er å koble den til lyset, slik at jeg kan skru på Webastoen med den siste knappen på nøkkel-fjernkontrollen. Selvfølgelig er da instruksen (for meg) ekstremt forenklet, og sier bare sammen med dette bildet: Jeg har da skjønt at den Pin'en det er snakk om, er der hvor det allerede befinner seg en blå+lilla ledning (min plugg har forresten mange flere ledninger tilkoblet, mulig det er noe forskjell her mellom UK og EU/Norden?). Så hva gjør jeg da? Skal jeg nappe ut denne blå+lilla ledningen og så tvinne min blå ledning sammen med denne og presse disse inn igjen? Hvordan får jeg ut den blå+lilla ledningen? Skal jeg bare dra med en tynn lang nebbtang jeg har, eller er det ett eller annet triks, noe som skal løsnes eller slikt? Jeg fant forresten ikke noen antenneledning, skulle det ikke vært det med? Christopher
  9. Jeg har standard Webastoløsning, dvs ingen fjernkontroll eller annen mulighet for manuell start av Webasto, og nå er det problemer. Jeg fikk lest/slettet feilkoder på verksted i forrige uke, og nå starter Webasto og går noen minutter. Det ryker normalt, så det må komme diesel og det må være liv i tenne-enheten. (er det glødeplugg?) Etter litt tid er det stopp. I følge verkstedet indikerte feilkoden at flammen slukner. Så spørsmålene: - Finnes det en beskrivelse av logikken i enheten? Dvs hvilke sensorer og komponenter er det som er i virksomhet. - Hvilke deler/komponenter kan byttes / repareres?
  10. Veldig basic spørsmål fra en fersk D3-eier... Jeg synes (etter å ha eid bilen i 3 dager) at den bruker litt lang tid på å bli varm. I dag tidlig, i -4 grader, startet jeg bilen, og gikk så ut og kikket under foran der jeg mener jeg ser eksosrøret fra FBH-en, og holdt hånda foran. Ingenting. Burde ikke denne ha spydd ut røyk som tegn på at den surret og gikk? Er det noen lamper eller annet inne som viser meg at den går? Andre failsafe-metoder for å sjekke FBH-en om man ikke har diagnoseverktøy? Hva skal være kriteriene for at den starter? Det var altså -4 (meldte bilen om selv) og dieseltanken er 90% full (men fredag morgen var den nesten tom, jeg fylte 80,1 liter). Bilen ble hentet fra forhandler torsdag som da nettopp hadde tatt det de kalte "storservice" (den har gått 134.000). Mvh Christopher
×
×
  • Create New...