Jump to content
LRforum

Search the Community

Showing results for tags 'elektrisk feil'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Land Rover
    • Land Rover generelt
    • Serie Forum
    • Defender Forum
    • Discovery Forum
    • Range Rover Forum
    • Freelander Forum
    • Mitt Prosjekt
  • Teknisk
    • Motor
    • Drivlinje, dekk og felg
    • Karosseri, lakk, rustbehandling
    • Bilelektrisk
    • Ombygginger/modifiseringer
    • Verktøyforum
    • Bilunderholdning, Navigasjon osv.
  • Aktiviteter
    • Turer & Treff
  • Generelt / Informasjon / International
    • Informasjon
    • Åpen Post
    • International Forum
    • Tilbakemeldinger og Forslagskasse
  • Kjøpes/Selges/Byttes/Frakt
    • Forumekspressen
    • Kjøpes / Selges / Byttes

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location / Bosted

Found 3 results

  1. 2001 Disco 2 TD5 Litt spennende elektrisk feil jeg funderer på, som jeg kunne trengt litt innspill for. Hvis jeg setter på tåkelys fremover eller tuter så starter vindusviskerne å gå. Både på front og bakruta. Ved tuting så går de ca tre ganger, mens ved tåkelys går de så lenge lysene er på. Veldig usikker hvor jeg skal begynne å grave. Under sikringer/releer, eller bak instrumentene? Er det noen som har opplevd noe lignende?
  2. Dette blir en lang post. Og det er en ny tråd på samme problem som tråden D3 tåler ikke vann. men starter på nytt, litt ryddigere historikk, da jeg begynner å bli desperat. Bilen er en 2005 d3 manuell uten takluker. Feilen har kommet gradvis. Feilmeldingene som kommer opp er Park break fault, suspensjon fault, engine fault, og temp måler går til topps. Bilen starter da ikke. Feilene begynte for ca ett år siden, og har gradvis kommet oftere og oftere. Og alltid når det har vært vått og kald, ved bilvask vinterstid og ved våt snø. Som regel har det hjulpet å låse den, la den gå i dvale og starte den på nytt. Etter hvert så har det kun hjulpet å la bilen stå å tørke i varm garasje. For 2 uker siden så kjørte jeg til jobb i regn, og når jeg skulle hjem så dukket det opp igjen. Men denne gang så er det kronisk. Har prøvd alt jeg kommer på. Slette feilkoder, hard reset, stå uten strøm i ett døgn. har lest meg opp på problemet, og det er mange veier til rom. Dette er det jeg har gjort foreløpig: -hard reset -slettet feilkoder (mange siden dette er en can - bus feil, majoriteten er lost comunication på high speed can bus) -målt motstand i can bus ved ODB (59,7 Ohm) -sjekket bremselys -sjekket park break module for fuktskader - sjekket ( med millimeter)kabling fra kontakt venstre hjul bue og til park break module - hatt ut alt interiør og sjekket kabelbunter som går under gulvet, ingen funn på brudd eller fuktskader - sjekket motstand i temp sensor (42 Ohm) - fjernet dårlig lodding på tidligere reparasjoner og målt i etterkant - sjekket kontakter på transfer box control module for irr Har ingen feilmeldinger på Wheel speed sensor (ABS sensor) som kan forårsake dette. full liste med feilkoder kommer, må bare få skrevet de ned (icarsoft lr2 gir ingen komplett liste, krever 900 trykk for å lese av alle kodene). Nå mottas all hjelp med takknemlighet..
  3. Sliter med en bil som er vrang å starte.. Mandag morgen starta bilen kjapt og greit. Kjørte til Værnes. Til lunch starta også bilen enkelt, men etter lunch ville ikke defendern starte. Varsellys for startsperre blinker, og jeg har en konstant svak glød i interiørbelysningen. Batterispenning er på 12,6 volt. og jeg aner ikke hvor jeg begynner for å finne ut av det. Batteriet er nå frakobla, og bilen står trygt og godt innafor gjerdet på Værnes. Alle tips mottas med takk!!!
×
×
  • Create New...