Jump to content
LRforum

Search the Community

Showing results for tags '2007 modell'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Land Rover
    • Land Rover generelt
    • Serie Forum
    • Defender Forum
    • Discovery Forum
    • Range Rover Forum
    • Freelander Forum
    • Mitt Prosjekt
  • Teknisk
    • Motor
    • Drivlinje, dekk og felg
    • Karosseri, lakk, rustbehandling
    • Bilelektrisk
    • Ombygginger/modifiseringer
    • Verktøyforum
    • Bilunderholdning, Navigasjon osv.
  • Aktiviteter
    • Turer & Treff
  • Generelt / Informasjon / International
    • Informasjon
    • Åpen Post
    • International Forum
    • Tilbakemeldinger og Forslagskasse
  • Kjøpes/Selges/Byttes/Frakt
    • Forumekspressen
    • Kjøpes / Selges / Byttes

Calendars

  • LRF Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location / Bosted

Found 2 results

  1. Lager like godt en prosjekttråd på denne bilen også. Har allerede litt diverse planer for denne bilen, så da er det greit å få samlet spørsmål og svar i samme tråd. Bilen er kjørt 75.500 km og er en desemberutgave av Puma 2007 modell. Er registrert som varebil, men alle ekstra 5 seter følger med (nye ubrukte skinnseter: 2+1+1+1). Dette er en bil som gikk gjennom "nåløyet" da jeg er relativt kresen ved valg av bil (ift rust):
  2. Det er så langt fra gull alt som glitrer, men mulig det koster like mye.. På vei til jobb begynte bilen å høres ut som en gammel Saab båt motor, trakk elendig og deretter stoppet den. En kompis trakk meg hjem (og kjørte meg på jobb, knall fyr!). Etter å ha kommet hjem fra jobb (jobber 4 døgn x 2), begynte jeg å se på kjerra. Motoren gikk, men latterlig urent. Mistenkte etter litt jobbing at det kunne være dyser. Pekte av en og en kontakt, og ganske riktig, det var null endring i hvordan motor gikk når ledning til dyse 1 ble nappet ut. 2, 4, og 6 stor endring, 3 og 5 lite endring. Bestilte dyse nr1, men ble litt i stuss: bilen min er bygget om til 3.0 sdv6, men dysene er til 2,7 tdv6. Det ble montert 6 nye dyser i 2015 på denne bilen, merkelig at de skulle gå nå. (for info om ombygging som følge av motorras se posten til Grennesshttp://www.lrforum.com/forum/index.php?/topic/76340-d3-brrr-lyd-fra-motor-så-klonk-og-full-stans/ ) Monterte inn ny dyse i går. Den gamle smatt rett ut fra kald blokk. Null koks, men masse svart gugge diesel. Dysa så ikke bra ut, så fint med ny. Etter montering gikk motor merkbart bedre, men ikke bra. Hvit/blå eksos er heller ikke noe godt tegn.. Bestemte meg for et oljeskift og å finkjemme oljen (ca 2 mnd siden forrige oljeskift). I filteret glimter det av masse smått. Tar av bunnpanne og der finner jeg mer dessverre (se bilder). Ser ut til at jeg må ha ut motoren, er det noen som har tips til hva jeg må passe ekstra godt på, rekkefølge, verktøy eller lure triks, så tas disse imot med stor takk!!! Skal en tur til Biltema for å kjøpe strips, zip-bags og div til merking av deler i løpet av dagen. Deretter skal garasjen ryddes for å få god plass til å skru. I morgen er det jobb på Hardangervidda fram til mandag, så får ikke gjort stort før neste uke. Lettere oppgitt over Land Rover diesel akkurat nå...!
×
×
  • Create New...